<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 港人空前大團結---血肉長城
返回列表 回復 發帖

[股票經營] 港人空前大團結---血肉長城

成九両幾友頂住$55.....
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 6b5&nothumb=yes

780 x 667 PIXEL下載

重記得幾個月前tvb晚間新聞有一幕
9000幾個牌一野就被掃低晒

大皇5個月前講70值得入, 4個月前講60值得入, 唔知而家有冇再修正呢
不過一手都冇$$入
多謝支持娛樂滿紛
散戶的長城點會敵得過 大行丫

08年的 港交所#388 仲記憶猶新

比大行用 1x 個交易日 "質" 低了 幾十蚊

如果從舊年年頭1月個低位至5月個反彈去度fibo,
2.618支持位響49.4蚊, 目標不遠.

從圖表睇呢個位太重要, 唔托唔得, 萬一跌穿好大鑊,
因為滙豐唔跌停, 港股唔駛升.

原帖由 admin 於 2009-1-21 04:29 PM 發表
重記得幾個月前tvb晚間新聞有一幕
9000幾個牌一野就被掃低晒

大皇5個月前講70值得入, 4個月前講60值得入, 唔知而家有冇再修正呢
不過一手都冇$$入 ...
睇番個走勢,大皇又錯唔曬
5個月之前落左70之後又彈過上去
之後落60又彈過上一轉
不過當然啦,你長線既話就輸到嘔突

我半手都機會入
倫敦絕地反擊中....
Last Trade: 507.25 p
Trade Time: 1:49PM  
Change:  ↑22.25p (4.59%)
原帖由 d228216 於 2009-1-21 04:14 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
成九両幾友頂住$55.....
我好懷疑係未真係全散戶

原帖由 nbn 於 2009-1-21 10:33 PM 發表

我好懷疑係未真係全散戶
傳聞係滙控護盆入市打大鱷
原帖由 d228216 於 2009-1-21 10:37 PM 發表
傳聞係滙控護盆入市打大鱷
甘就有戲睇
象鱷大鬥法
就算而加買隻漏水象刀唔少錢
呢個時候邊有甘多散散

原帖由 nbn 於 2009-1-21 11:10 PM 發表

甘就有戲睇
象鱷大鬥法
就算而加買隻漏水象刀唔少錢
呢個時候邊有甘多散散
倫敦果面512p, 折港紙10.8, 啱啱55 邪!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 港人空前大團結---血肉長城

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。