<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今朝西維爾好怪
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 今朝西維爾好怪

今朝西維爾好怪
睇住馬會截晒3個即場注項個時先0:1變0:2
但今日睇返賽果係1:2
再查返馬會記錄竟然打0:2個時係83'
下半場
70' 0:1   沙治奧加西亞
83' 0:2   奧利華拉
90' 1:2 簡路迪

有乜咁怪??
西維爾 主場輸波就真係怪喇
我一買2:0,佢地就比人入1粒
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-8 07:44 PM 發表
有乜咁怪??
刀話睇住馬會截晒3個即場注項個時先0:1變0:2
1般截個時刀係87'之後
甘馬會米83' 就截仲要個賠率少到離譜
下半場
70' 0:1   沙治奧加西亞
83' 0:2   奧利華拉
90' 1:2 簡路迪

原帖由 nbn 於 2009-2-9 12:40 PM 發表

刀話睇住馬會截晒3個即場注項個時先0:1變0:2
1般截個時刀係87'之後
甘馬會米83' 就截仲要個賠率少到離譜
下半場
70' 0:1   沙治奧加西亞  ...
會唔會係你屋企個鐘同馬會唔同啊
原帖由 勇勇 於 2009-2-8 10:38 PM 發表
西維爾 主場輸波就真係怪喇
我一買2:0,佢地就比人入1粒
甘你有冇睇到佢地截飛
我見截晒飛跟手0:2
仲以為0:2係90'入
訓醒先再睇竟然90'係1:2
0:2係83'入
唔叉知係9會d人未訓醒定厄水
我記得之前刀試過次
諗住甘早冇人一直留意就出古惑
下次呢d晨早波刀唔掂
甘L樣昆水

原帖由 nbn 於 2009-2-9 12:47 PM 發表

甘你有冇睇到佢地截飛
我見截晒飛跟手0:2
仲以為0:2係90'入
訓醒先再睇竟然90'係1:2
0:2係83'入
唔叉知係9會d人未訓醒定厄水
我記得之前刀試過次
諗住甘早冇人一直留意就出古惑
下次呢d晨早波刀唔掂
甘L ...
我一買完2:0,佢地即刻輸1球,我就冇眼睇去SLEEP喇
原帖由 勇勇 於 2009-2-9 12:44 PM 發表

會唔會係你屋企個鐘同馬會唔同啊
甘早
刀唔關個鐘事
9會不嬲刀冇鐘
仲話佢個pk新網係客人意見整出黎
仆街拉佢地
我講個佢地冇鐘叫人點L知幾時截
又唔見加返個鐘

係呢3個打注截止投注跟手先0:2
主客和
入球大細
波膽

原帖由 勇勇 於 2009-2-9 12:53 PM 發表

我一買完2:0,佢地即刻輸1球,我就冇眼睇去SLEEP喇
我同你1樣
買完細佢地即刻入1球

原帖由 nbn 於 2009-2-9 12:55 PM 發表

甘早
刀唔關個鐘事
9會不嬲刀冇鐘
仲話佢個pk新網係客人意見整出黎
仆街拉佢地
我講個佢地冇鐘叫人點L知幾時截
又唔見加返個鐘

係呢3個打注截止投注跟手先0:2
http://bet.hkjc.com/football/info/images/btn_ ...
因為星期日跑馬, 馬會要趕收工結算.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今朝西維爾好怪

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。