<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 睇波套餐
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 睇波套餐

戶口結存 14-FEB-2009 $7350.80
223614/02/2009
19:59
過關
4X11
主客和
主客和
主客和
讓球主客和
星期六 3 史雲斯 (主) 對 富咸 (客)
和 @ 3.10
星期六 10 樸茨茅夫 (主) 對 曼城 (客)
和 @ 3.25
星期六 48 燕豪芬 (主) 對 阿爾克馬爾 (客)
和 @ 3.30
星期六 39 屈福特 (主) 對 車路士 (客)
客 [-1] @ 1.85 $20

$220.00
223714/02/2009
過關 首名入球
3X4
史葛蘭特 @ 5.50
紐根特 @ 8.00
杜奧巴 @ 4.50 $20

$80.00
223814/02/2009
過關 入球大細
4X1
細 [2.5 球] @ 1.62
細 [2.5 球] @ 1.78
大 [2.5 球] @ 1.72
大 [2.5 球] @ 1.85 $200

$200.00
223914/02/2009
過關 波膽
4X11
1:1 @ 5.50
1:1 @ 5.80
1:3 @ 11.00
2:2 @ 14.00 $20

$220.00
224214/02/2009
20:19
過關 主客和
6X1
星期六 38 拉素 (主) 對 拖連奴 (客)
主 @ 1.65
星期六 14 伯明翰 (主) 對 諾定咸森林 (客)
主 @ 1.68
星期六 15 布里斯托城 (主) 對 修咸頓 (客)
主 @ 1.65
星期六 13 韋斯咸 (主) 對 米杜士堡 (客)
主 @ 1.68
星期六 9 雲達不來梅 (主) 對 慕遜加柏 (客)
主 @ 1.35
客 @ 1.28 $200

$200.00
- 完 -

評分次數

可能係我想跟先炒晒
今晚唔跟睇下點先
順便借個位先

640 x 480 PIXEL下載

呵~呵~我又大鑊全勝
原帖由 勇勇 於 2009-2-14 08:28 PM 發表
  戶口結存 14-FEB-2009 $7350.80223614/02/2009
19:59 過關
4X11
主客和
主客和
主客和
讓球主客和
和 @ 3.10
和 @ 3.25
星期六 48  ...
勁!
如果我跟你落注......... 條船可能會........
好在我早兩日輸到清袋.... 如果唔係, 我(地獄黑仔王)實累你唔中....
真係羡慕呀!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
原帖由 hamsubboy 於 2009-2-15 08:34 AM 發表

勁!
如果我跟你落注......... 條船可能會........
好在我早兩日輸到清袋.... 如果唔係, 我(地獄黑仔王)實累你唔中....
真係羡慕呀!
(地獄黑仔王)都未算勁
如果(外星黑仔王)PPPKKK仔仔仔跟我買就實死
原帖由 勇勇 於 2009-2-15 09:48 AM 發表

(地獄黑仔王)都未算勁
如果(外星黑仔王)PPPKKK仔仔仔跟我買就實死
其實勇兄你中呢幾條ticket, 令我對投注都有番d信心.....
亦令我想起我少年時兒童節目一首歌.......
"我都做得到"..... 希望
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
原帖由 hamsubboy 於 2009-2-15 02:29 PM 發表

其實勇兄你中呢幾條ticket, 令我對投注都有番d信心.....
亦令我想起我少年時兒童節目一首歌.......
"我都做得到"..... 希望
加油!加油!
祝你今晚大殺馬會
原帖由 勇勇 於 2009-2-15 03:09 PM 發表

加油!加油!
祝你今晚大殺馬會
THANK YOU!

ps. 因為馬會是不死身的,.....所以 我喜歡別人叫我去馬會出糧 (因為我是兼職足球投注員).
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 睇波套餐

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。