<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【再嚟睇波套餐】
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【再嚟睇波套餐】

哩排有D運仔............大家跟多少啦!

戶口結存 15-FEB-2009$31,984.40
225715/02/2009
15:04
過關
4X11
主客和
主客和
讓球主客和
讓球主客和
星期日 18 愛華頓 (主) 對 阿士東維拉 (客)
主 @ 2.20
星期日 32 國際米蘭 (主) 對 AC米蘭 (客)
主 @ 2.25
星期日 2 些路迪 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
和 [-1] @ 3.55
星期日 29 打比郡 (主) 對 曼聯 (客)
客 [-1] @ 2.10 $20

$220.00
225815/02/2009
過關 首名入球
3X4
阿祖安奴 @ 7.00
阿迪達 @ 8.00
泰維斯 @ 5.00 $20

$80.00
225915/02/2009
過關 波膽
4X11
0:2 @ 5.50
1:0 @ 6.50
2:1 @ 9.00
2:1 @ 7.00 $20

$220.00
226015/02/2009
過關 入球大細
4X1
大 [2.5 球] @ 2.02
細 [2.5 球] @ 1.78
細 [2.5 球] @ 1.68
大 [2.5 球] @ 1.92 $500

$500.00
226115/02/2009
孖寶半全膽星期日 29 打比郡 (主) 對 曼聯 (客)
半場
    0:1
全場
    0:2
半場
    1:0
全場
    2:1 $10

$10.00
226415/02/2009
15:05
過關 主客和
4X5
主 @ 1.95
主 @ 2.20
主 @ 2.25
客 @ 1.33 $100

$500.00
- 完 -
[/table]

評分次數

些路迪 回飛, 驚唔驚呀?
打比郡 會否有波入, 話晒主場,
so曼聯會唔會開大?

如果唔買 曼聯 小,
皇馬小呢? (都叫睇波套餐.... )
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
韌邊黏牙簿
我唔信關我事
可能之前澳職難估
今晚再試過
滅唇年波實簿

等錢使呀baby
今晚戶口冇銀buy唔到
聽日入定錢等你呀honey
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-15 11:21 PM 發表
等錢使呀baby
今晚戶口冇銀buy唔到
聽日入定錢等你呀honey
好彩你岩岩冇錢
你條友真係行緊運wo
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-16 09:47 AM 發表
你條友真係行緊運wo
最後計數,都仲要輸少少

我刀差d乃晒野
靠買西米大先險守乍

係唔係西米=國米
我都林開波前買左2:1膽 + 阿早安奴
原帖由 勇勇 於 2009-2-16 05:14 PM 發表
係唔係西米=國米
我都林開波前買左2:1膽 + 阿早安奴
唔係
西米耳
食一注頂幾注

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【再嚟睇波套餐】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。