<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家點睇啊 ?.?
返回列表 回復 發帖
原帖由 nbn 於 2009-2-20 11:16 AM 發表

吹下者
知我琴晚就買晒
唔洗乜刀冇買拉
今晚再博過:
費利拿@6(淆底要多蒙特@4.2)x羅斯托克@5.1x奧格斯堡@4.65=142賠
實肥仔啦
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-20 11:23 AM 發表

今晚再博過:
費利拿@6(淆底要多蒙特@4.2)x羅斯托克@5.1x奧格斯堡@4.65=142賠
實肥仔啦
中至得咖
琴晚冇買避過1野
刀米要轉頭又捐過丫

唔揼春喇   高士路3:0
原帖由 nbn 於 2009-2-20 11:28 AM 發表

中至得咖
琴晚冇買避過1野
刀米要轉頭又捐過丫
車.......................係唔係都捐咖喇
原帖由 hin840 於 2009-2-20 01:57 PM 發表

咁多人買3:0.....我個fd都買左
串嘴到話好易買啫!@#$%^&*()
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-20 02:29 PM 發表

車.......................係唔係都咖喇
精就有得捐比馬會d model

原帖由 kakeidevil 於 2009-2-20 02:30 PM 發表

咁多人買3:0.....我個fd都買左
串嘴到話好易買啫!@#$%^&*()
你個fd敢串嘴你呀
甘你就跟佢10蚊
比佢睇下咩叫燈神威力
等佢個仲敢唔敢串嘴哪

買左 啊積士 win 同 川迪  好吸引
結果中左2場
但係我3串1串左落熱次到=口=
他媽的
點解我唔3串4?
因為如果要爆冷既 一就係爆晒啦
3x4  多3倍既本啵  最後....
原帖由 hin840 於 2009-2-20 01:57 PM 發表
勁喎......肥仔水啦
我就慘喇
原帖由 nbn 於 2009-2-20 05:51 PM 發表

你個fd敢串嘴你呀
甘你就跟佢10蚊
比佢睇下咩叫燈神威力
等佢個仲敢唔敢串嘴哪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家點睇啊 ?.?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。