<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ~今晚要番本~
返回列表 回復 發帖

[發埋便] ~今晚要番本~

交易編號
日期/時間賽事日投注類別細節支出存入
戶口結存 25-FEB-2009 $2178.30
239425/02/2009
13:45
過關
4X11
主客和
讓球主客和
讓球主客和
讓球主客和
星期三 3 士砵亭 (主) 對 拜仁慕尼黑 (客)
主 @ 2.65
星期三 1 車路士 (主) 對 祖雲達斯 (客)
和 [-1] @ 3.30
星期三 2 皇家馬德里 (主) 對 利物浦 (客)
和 [-1] @ 3.50
星期三 4 維拉利爾 (主) 對 彭拿典奈高斯 (客)
和 [-1] @ 3.25 $50

$550.00
239525/02/2009
過關 波膽
4X11
2:1 @ 11.00
2:1 @ 11.00
星期三 3 士砵亭 (主) 對 拜仁慕尼黑 (客)
2:1 @ 12.00
星期三 4 維拉利爾 (主) 對 彭拿典奈高斯 (客)
2:1 @ 9.00 $20

$220.00
239625/02/2009
過關 首名入球
2X3
杜奧巴 @ 5.50
希古恩 @ 7.00 $50

$150.00
- 完 -
[/table]

本應有條2x1收,最衰自己背叛左曼聯,全部輸晒!
吸收左琴晚輸錢嘅經驗,今晚心水如上!
更何況我D帖贏輸多數都係梅花間竹,今晚一定會WIN!

評分次數

士砵亭砌嬴拜神
全部波膽2:1
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-25 04:22 PM 發表
士砵亭砌嬴拜神
拜仁連雲達都嬴唔到,今晚作客空多吉少
我岩岩星期6睇過士砵亨踢波,佢地主場好L勁架 最衰個主力射手 普斯迪加 唔出得(但係覺得佢應該係出得,只係士砵亭出口術)
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-25 04:22 PM 發表
士砵亭砌嬴拜神
還樹哩場都係平手盤,不如你又去體育版開個考眼光丫,有機會殺通街啊
但我覺拜仁今次會win

原帖由 勇勇 於 2009-2-25 05:28 PM 發表

拜仁連雲達都嬴唔到,今晚作客空多吉少
我岩岩星期6睇過士砵亨踢波,佢地主場好L勁架 最衰個主力射手 普斯迪加 唔出得(但係覺得佢應該係出得,只係士砵亭出口術) ...
我中意你呢句"最衰自己背叛左曼聯"
今晚心水:

過關 3x4

半全場
星期三 1
車路士(主) 對 祖雲達斯(客)
和-主@4.10
和-和@4.50

半全場
星期三 2
皇家馬德里(主) 對 利物浦(客)
和-主@4.70
和-和@4.60

半全場
星期三 3
士砵亭(主) 對 拜仁慕尼黑(客)
和-主@6.00
和-和@4.50

注項總額 $ 200.00
原帖由 勇勇 於 2009-2-25 05:31 PM 發表

還樹哩場都係平手盤,不如你又去體育版開個考眼光丫,有機會殺通街啊
賣大包都冇乜人玩,唔開嚕
原帖由 nbn 於 2009-2-25 06:00 PM 發表
但我覺拜仁今次會win
信你一成,雙目失明
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-25 06:01 PM 發表

我中意你呢句"最衰自己背叛左曼聯"
今晚心水:

過關 3x4

半全場
星期三 1
車路士(主) 對 祖雲達斯(客)
和-主@4.10
和-和@4.50

半全場
星期三 2
皇家馬德里(主) 對 利物浦(客)
和-主@4.70
和-和@4.60

半 ...
條飛OK喎
我都跟你DD先
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-25 06:02 PM 發表

信你一成,雙目失明
哈~哈~ 好RAP喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ~今晚要番本~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。