<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呵~呵~番來喇
返回列表 回復 發帖
哩個GIF好可愛啊
原帖由 勇勇 於 2009-2-27 08:59 PM 發表

哦..........原來係咁
我似咁L小氣咩
唔似

但係者

原帖由 勇勇 於 2009-2-27 09:14 PM 發表
哩個GIF好可愛啊
最岩用黎講
拜仁正仆街

原帖由 nbn 於 2009-2-27 09:19 PM 發表

最岩用黎講
拜仁正仆街http://forum.chinavisual.com/images/smilies/Bofu/bofu%20(1).gif
咩野啊
我記得你o個日話買拜人啊
原帖由 勇勇 於 2009-2-27 09:21 PM 發表

咩野啊
我記得你o話買拜人啊
正仆街
冇次比我贏到
個日有走地
諗住佢升到3
皇馬升到2就買
仆街佢又係去到2.9就入
真係勁覺9會知幾時入甘
試過幾次刀係想到3買但肯定2.9到就入
仲要幾次刀係贏得黎唔會追返和到比你買既
慶到乜甘直頭想佢輸添
仲要差d再比佢陰到
0:3想買細
真係明知佢地夠pk先冇追
唔係就追幾多炒幾多

原帖由 nbn 於 2009-2-27 09:41 PM 發表

正仆街
冇次比我贏到
個日有走地
諗住佢升到3
皇馬升到2就買
仆街佢又係去到2.9就入
真係勁覺9會知幾時入甘
試過幾次刀係想到3買但肯定2.9到就入
仲要幾次刀係贏得黎唔會追返和到比你買既
慶到乜甘直頭想佢輸添
仲 ...
所以我極少買走地,因為到時會心大心細,唔知道幾時出手好
所以我都係一早做決定,輸贏都唔會再加注
原帖由 nbn 於 2009-2-27 10:27 PM 發表

d閃真係冇乜睇過
冇個岩
係最正個3張限量版
想睇個d刀冇出到
反而想知其拿係收左錢炭世界定比班有錢佬buy起左多過睇佢地班友
你講左其他野
原帖由 勇勇 於 2009-2-27 10:25 PM 發表

所以我極少,因為到時會心大心細,唔知道幾時出手好
所以我都係一早做決定,輸贏都唔會再加注
多數買走地
有時賠得少等2倍即買
坐底贏返注

原帖由 勇勇 於 2009-2-27 10:33 PM 發表

你講左其他野  
個邊講驚搞到又講返閃
費事搞到開大片

原帖由 nbn 於 2009-2-27 10:47 PM 發表

個邊講驚搞到又講返閃
費事搞到開大片
嘩........你點可以成個帖刪左
咁你睇左佢幾多個造型?幾多張相啊?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呵~呵~番來喇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。