<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔邊種嗜好 , 你覺得最難頂
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-4-14 07:32 PM 發表

大皇定落嘅規矩一定要緊守

希望你明白

P.S : 絕非雙重標準,kt 嗰句只係粗口,粗口並不納入人身攻擊之列
你係版主 你話arm 未arm lor  雙重標準版主
原帖由 akakak777 於 2009-4-14 07:36 PM 發表

扮有性格??? 講有性格 , 你唔夠我以前拉
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 e_e 於 2009-4-14 07:42 PM 發表

扮有性格??? 講有性格 , 你唔夠我以前拉
我一向都無咩性格  不過是非黑白我都仲識分ge...
原帖由 akakak777 於 2009-4-14 07:44 PM 發表

我一向都無咩性格  不過是非黑白我都仲識分ge...
我就唔識拉 , 可能d板主相處得太耐拉 ...
原帖由 akakak777 於 2009-4-14 07:36 PM 發表

你不嬲知你唔多介意呢啲嘢

但亦唔應該做壞規矩

免得他朝被人以此為例作挑戰版規之用

希望兩位可以明白
原帖由 e_e 於 2009-4-14 07:47 PM 發表

我就唔識拉 , 可能d板主相處得太耐拉 ...
其實你識分ga la 不過你只係死口5認 同埋你5肯去接受佢姐...  道德可以好高深 可以好膚淺 做得到膚淺已經ok 不過我睇e區我搵5到一個識講基本道德ge人 lu  
正如做錯野真係好易 但係要認錯真係好難 不過都5夠做錯左都5肯認 仲要講自己arm  e樣先最難....  e區我反而搵到
反正e區無我想要ge野  以後我都5再落e區留言la  因為搵5到一個可以傾計ge人

原帖由 ckyckk 於 2009-4-14 07:47 PM 發表

你不嬲知你唔多介意呢啲嘢

但亦唔應該做壞規矩

免得他朝被人以此為例作挑戰版規之用

希望兩位可以明白
不如咁 , 你定新例 :
"只要是對e_e就不受限" 丫
原帖由 e_e 於 2009-4-14 07:50 PM 發表

不如咁 , 你定新例 :
"只要是對e_e就不受限" 丫
好 !! 你頂唔須就 call 我改
原帖由 akakak777 於 2009-4-14 07:48 PM 發表

其實你識分ga la 不過你只係死口5認 同埋你5肯去接受佢姐...  道德可以好高深 可以好膚淺 做得到膚淺已經ok 不過我睇e區我搵5到一個識講基本道德ge人 lu  
正如做錯野真係好易 但係要認錯真係好難 不過都5夠做錯 ...
ed就大把地方都係拉 , 好似兩位頭文字b咁 ,
口就正義到爆 , 其實 ... 不過咁 , 我有時真唔知自己錯 ,
但覺得咁 , 人只可能以自己認為岩既方向行 ,
這是一定的 , 所以 ... 勇敢的前行吧 , 只要認清方向就好了~~
原帖由 nbn 於 2009-3-1 02:54 PM 發表
肥黑熟壯tb
黑,其次肥...個人喜好問題...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔邊種嗜好 , 你覺得最難頂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。