<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 輸淨三舊水, 歐協有咩路.
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 輸淨三舊水, 歐協有咩路.

身上無晒錢, 淨番$300在投注戶口,....
想即刻拎番出來, 可以有錢過假期,.....
但又唔得, 因為唔夠$500, 唔可以即時過戶......
自動轉賬, 又要等3日, 假期都過埋....
唔知點好....

唯有今晚, 兩場歐協..... 贏夠五舊

有無貴人指引
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
落馬會攞咪得
原帖由 kakeidevil 於 2009-4-30 06:16 PM 發表
落馬會攞咪得
可以咩? 唔夠$500喎...... 可以即時過戶咩?
請賜教.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
原帖由 hamsubboy 於 2009-4-30 06:41 PM 發表

可以咩? 唔夠$500喎...... 可以即時過戶咩?
請賜教.
使乜過戶咁麻煩...
直接禁出黎咯
原帖由 kakeidevil 於 2009-4-30 07:10 PM 發表

使乜過戶咁麻煩...
直接禁出黎咯
今日你俾條歐協1.7倍以上既心水一鋪過咪得lor
禾害羞添 禾害羞添
原帖由 kakeidevil 於 2009-4-30 07:10 PM 發表

使乜過戶咁麻煩...
直接禁出黎咯
thank you 先!
係唔係用張ETC碌過部自助售票機 (現金卷果部), 跟住輸入account no. & pw.....
跟住過$300, 之後去hk bank 禁出黎?
十幾年前試過, 但最少要件$500

唔好老點.... 我張octobus只夠搭車出去, 唔夠回程....
如果提唔到錢, 要行路番屋企.....

ps. 我無智財card嫁!

一 定 會 成 功 。
今晚狂推 雲達不萊梅X基輔 和
原帖由 nnhkk 於 2009-4-30 07:21 PM 發表

今日你俾條歐協1.7倍以上既心水一鋪過咪得lor
信我!!
雲達上盤
原帖由 hamsubboy 於 2009-4-30 07:40 PM 發表

thank you 先!
係唔係用張ETC碌過部自助售票機 (現金卷果部), 跟住輸入account no. & pw.....
跟住過$300, 之後去hk bank 禁出黎?
十幾年前試過, 但最少要件$500

唔好老點.... 我張octobus只夠搭車出去, 唔夠回程 ...
我講智財卡=.=
使乜唔申請?廿雞咋woooo
原帖由 supreme12 於 2009-4-30 08:17 PM 發表
今晚狂推 雲達不萊梅X基輔 和
ya~~客隊冇得嬴
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 輸淨三舊水, 歐協有咩路.

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。