<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 6月篇
返回列表 回復 發帖
03-06-2009  6 312

柏雷素爾讓平手/半球   (3:0)
橫濱水手受讓平手/半球
(3:0)
浦和紅鑽讓半球/一球  (1:0)

FC橫濱讓平手  (0:1)
櫪木SC受讓半球  (0:1)

仙台維加泰讓一球
(1:0)
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-3 06:02 PM 發表

櫪木SC同我打對台咁話喎  
結果咸卡大佬中啦

呢場我估和局  諗住博受讓半球盤中ma
03-06-2009

荷甲附加賽:華域克  主勝

荷甲附加賽:洛達客勝
呢個盤睇極都唔明白  洛達點解仲會讓平手/半球比甘堡爾
近兩次交手都開和局  從賠率睇都好奇怪

馬會原本開客隊洛達賠率較低  但後來主隊不停落飛
讓球主客和 (洛達讓一球) 主1.43  和4.4  客4.9
係咁既話我不妨博一博試下  小注客隊洛達 1:0 [-1]

世界盃中北美洲區外圍賽:哥斯達黎加讓平手

今晚就推呢三場啦
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-3 10:35 AM 發表

等我都出下先

大阪櫻花
札幌岡薩多

博一博:
千葉市原半w
德島漩渦半w
得一半命中率
新區開張都唔記得加分添
03-06-2009   推32 1

荷甲附加賽:華域克  主勝 (1:0)

荷甲附加賽:洛達客勝  (1:1)  鬥氣失敗

世界盃中北美洲區外圍賽:哥斯達黎加讓平手 (3:1)
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-4 11:24 AM 發表
新區開張都唔記得加分添
好多謝 咸卡大佬關照啦
原帖由 二米 於 2009-6-4 02:50 PM 發表

好多謝 咸卡大佬關照啦
早前體版好多考眼光要加分, 一時忘記左
關咩照丫~ admin教落: 會員係論壇既重要資產
有好貼當然要加分支持!!!
05-06-2009  早場

美職聯:華盛頓聯隊  讓半球   (進取既可博岩-1 啦)

巴甲:甘美奧主勝

巴甲:山度士受讓平手

評分次數

原帖由 kakeidevil 於 2009-6-4 03:08 PM 發表

早前體版好多考眼光要加分, 一時忘記左
關咩照丫~ admin教落: 會員係論壇既重要資產
有好貼當然要加分支持!!!
多謝多謝   我一定繼續努力出心水!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 6月篇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。