<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 e_e 於 2009-7-23 11:56 PM 發表

吊 , 你遲我一日玩 , 點解會同我同lv???
.. 可能係因為我拜左師拉
每次升5lv有野信 , 榮譽 錢咁 , , , 下下萬萬聲~~
原帖由 勇勇 於 2009-7-24 12:26 PM 發表

長實樓好差
http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?tid=206140&goto=lastpost#lastpost
我岩岩同河利秀砌完一場
原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 10:32 PM 發表
我d裝得返一半耐久,修理都要1萬銅
我lv28拉
原帖由 nbn 於 2009-7-24 11:18 PM 發表

幾時去打 副本 啊
1打3???
原來我e幾日都係下身赤裸咁同人打交 ... 好害羞啊~~
原帖由 mnbvc 於 2009-8-2 06:51 PM 發表
急用禮卷注意
「暑期打工活動」日常任務累計結算時間,順延至07/31進行結算。

另外,我們將於08/05  (三) 例行性停機後,進行以下補償:
禮券1,500張、榮譽值10,000、銅幣100,000、武館名聲200、武館資金1000 ...
1,咁即係幾時派??? 我己經0金拉
狐狸頭點換野架???
原帖由 kakeidevil 於 2009-8-3 12:51 PM 發表

我打左48精先得1個
又唔L可以交易
儲夠廿個又唔講有乜9換
擺喺度又q塞住哂d位
我打左16個任務+支線先兩個 ...
原帖由 mnbvc 於 2009-8-4 11:42 AM 發表

自動參加
記得去繩池領獎就得
咁幾時有得領???
繩池邊度??? 會唔會好似演武廳咁 ,
愈期唔比領???
原帖由 mnbvc 於 2009-8-4 11:53 AM 發表

打完就有
薑尚個到

仲話唔係甘甘
咁 .. 幾時打???
... 咩甘甘???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。