<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
怕咗你喇, 比你坐車尾引擎倉上面喇~
車!我要識既話,話咁快就做老友啦!
你睇住棃!
自由神 發表於 2011-8-25 01:05
大空翼名句?!

"足球係我好朋友!!!"
啱呀
轉唔切波,咪等於用低波行車上斜
Dominic. 發表於 2011-8-25 01:09
sport mode 要用semi-auto gear 推上去, 去到6000轉要轉, 但係d 傻仔無留意, 去到成 8000~9000 都仲齋踩油, 谷爆咁滯.........到知要轉波又無回油, 實有型啦~
以前老豆架Civic 有呢個mode o架
Dominic. 發表於 2011-8-25 01:10
係喎, 以前d 車好多都有呢隻mode 咖喎..........但依家反而唔覺, 我架細0都無, 得normal, power 同 snow (雪地用低波高轉), 奇喎?
有mode轉咁過癮?!
自由神 發表於 2011-8-25 01:10
依家絕大部份車都有咖喇, 視乎車種同型號啦, 有唔同mode 嘅~
養隻牛養隻馬好叻咩? 我養個老婆等如養個農場呀~~~
sport mode 都好D, 都重有traction control, 否則大腳油重唔炒獲金既
人唔夠車快
clkgtr 發表於 2011-8-25 01:12
都唔擔心嘅, 依家d 車咁齊電子輔助, 好難炒咖喇, 除非真係智障咖啦~
滿賓州人 呀
全身都係L
clkgtr 發表於 2011-8-25 01:14
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GGGGG TTTTTT RRRRR LLLLLLLLLLLLLL (繼續滿州粗口~)
開車門, 閂車門呢啲高尚職業嚟嫁
分分鐘收到$2800/hr 架
Dominic. 發表於 2011-8-25 01:14
咁就PK, 人地落車諗住叫d 佬代客泊車, 佢一開門上車, 閂門; 然後就開門落車, 閂門............
條車龍萬里長城咁長都似~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。