<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
144096# 怪人米不多

hello 米米
你幾好吖嘛?
刀係咁喇....
好久沒見了.....
怪人米不多 發表於 2012-12-6 18:36
係呀......轉吓眼已經成年幾無見你地喇
我都好掛住你地呢!
正!
我呢啲三低有能排
自由神 發表於 2012-12-6 16:56
妖!
你叫三低好叻咩?! 我叫三無 (無晒自由+無得溝女+無得玩車) 呀!!!
係咪去咗環遊世界....
怪人米不多 發表於 2012-12-6 18:41
就當我係啦~
不過, 都真係去過好多地方, 睇驗咗好多
最重要嘅係, 健康回復番唔少
多多保重牙!!!!
依家係香港...
怪人米不多 發表於 2012-12-6 18:53
哈! 咁都比你估中!
前日返咗嚟香港, 應該可以留耐d
呢排天氣很泠wor!!!
你就好喇  可以成日飛
怪人米不多 發表於 2012-12-6 19:03
香港嗎.....仲未算好凍,遲d 先叫凍呀
哎呀, 你估好好玩咩? 我都唔想呀, 如果可以都係留喺屋企好呀~
先off line, 遲d 見
入嚟幫趁吓先, 呢度比唔比食煙咖?
咁都好d , 如果唔係我要出去食完先可以返入嚟~
828你幾好嗎?
你努力做福人羣先啦, 我地遲d 傾~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。