<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 d228216 於 2008-7-16 01:55 PM 發表:
成條喺度...佢用邊度食嫁
.................原來有牙咖!!!!
原帖由 Lee3 於 2008-7-16 01:57 PM 發表:

if you ignore your doctors, you will die. They will find you and kill you.
seems I got the wrong place to take care of me..........cos those people were hitman not doc.......
原帖由 d228216 於 2008-7-16 01:57 PM 發表:
淡薄既生活可能有益d.
睇怕我就黎要學呀盧冠廷區瑞強咁咖喇~
原帖由 belibala 於 2008-7-16 01:59 PM 發表:

留得青山在那怕冇柴偷
悶到入青山添啦........
原帖由 Lee3 於 2008-7-16 02:01 PM 發表:

it's called an HMO
hitman medical officer? seems cool~
but I don't want to be the victim of this kind of B grade movie ar~~~
原帖由 d228216 於 2008-7-16 02:01 PM 發表:

certainly la, one drop per day is okay
it depends on what kind of container we use~
原帖由 d228216 於 2008-7-16 02:02 PM 發表:
that you should beware
don't worry, I get your's.
let me help you to place it back~
原帖由 小小康 於 2008-7-20 10:12 PM 發表:

我晚飯都未食
有無人食過用炒蛋整嘅沙律...............?
我真係對某女子嘅創意目定口呆, 連我呀媽出名處變不驚都輕輕吐出一句: 好嘢.
睇怕我真係會食死..............
唔知下一次會唔會係菜芯炒牛肉整嘅蛋糕............

小甲蟲絕筆
原帖由 小小康 於 2008-7-20 10:25 PM 發表:

呢啲係生活情趣
我就話係生命情趣多d~~~
搵命搏呀大佬~~~
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-20 10:27 PM 發表:
請原諒我      原諒我不成熟
不愛你是藉口    好讓你離開我
請原諒我      好想自私將你佔有
一個寂寞就給我承受 換你過更好的生活

咁唏噓托麼????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。