<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 01:53 AM 發表:
嗲嗲好老架啦
今年11月就31~~ 出黎社會有11年la
原帖由 clkgtr 於 2008-7-13 01:58 AM 發表:

咁都只係18歲零百幾個月啫
  抵   得   咩 ~~
原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 02:06 AM 發表:

男人三十一枝花,女人三十xxx
咁你呢gn大人
原帖由 e_e 於 2008-7-13 02:09 AM 發表:

e+唔係拉 :
女人四十咵拉拉 , 男人四十做傻瓜~~
咁 .....甘生米有四十
原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 02:10 AM 發表:

女人五十腰痛啦,男人五十無慾啦
gn大人有四十九 ??
原帖由 e_e 於 2008-7-13 02:12 AM 發表:

女人二十玩菊花 , 男人二十未破瓜
睇你d文冇四十我唔L信   
原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 02:16 AM 發表:

咁睇我講野,我既幾多歲
盜墓迷城  千歲人魔
原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 02:29 AM 發表:

胡琳
忠心答案
原帖由 e_e 於 2008-7-13 02:30 AM 發表:

...
我係問你最like邊一個古代帝王呀~~
宇宙大帝  

神奇大帝穿左過窿 三位碌啫勇士      
原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 02:32 AM 發表:

嗲嗲鍾意邊個明星
思琦&黎姿
最近睇左我的最愛,加多個鄧麗欣 套戲佢好cute,唐寧刀唔錯!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。