<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 衰雞離開武林失敗紀念帖
返回列表 回復 發帖
1648# mnbvc

日期: 17/2/2011
活動: 《香港有運行》拍攝舞醒獅場面探班
藝人: 葉翠翠 、 楊思琦 、 戴子珽 。
時間: 14:00
地點: 上水河上鄉排峰路洪聖廟外

勇勇地盤
禾害羞添 禾害羞添
http://b202.photo.store.qq.com/http_imgload.cgi?/rurl4_b=22aeec53e085afaaac2c1d17912471490d668cc007987e34fb0013d575ffe16e76185250bf28d1fe3c5aaa9788e652b52f4abee8a557277c0705182ddc28a4776334a1ce9396336 ...
mnbvc 發表於 2011-2-23 12:21 AM

2728 x 4088 PIXEL下載

禾害羞添 禾害羞添
唔見有冇貼中巴暗分

唔知
呢d點夠你地清楚者
琴晚見tvb有訪問
對akb冇乜興趣
我呢期愛食兼池
mnbvc 發表於 2011-2-23 04:23 PM

雷凱欣、日本女優原紗央莉、周防雪子及藍燕主演的3D電影《肉蒲團之極樂寶鑑》,農曆新年期間製作了萬多件T-SHIRT、滑鼠墊、攬枕等副產品在年宵市場出售,結果反應理想全部售罄,令不少影迷紛紛致電電影公司查詢。有見及此,電影公司決定加印各款產品以應付市場需求,產品將配合電影上映時,購票入場的觀眾可加錢換購。另外,為了加強宣傳效果,電影上映前各演員將會「胸降」各區,向觀眾大派禮品,而銅鑼灣和旺角的行人專用區將是重點區域。為免發生危險,電影公司現已開始嚴選保安人手,在場維持秩序。
禾害羞添 禾害羞添
頑童區太多豬朳相要過嚟避一避
禾害羞添 禾害羞添
**** 本內容被作者隱藏 ****
mnbvc 發表於 2011-2-28 04:15 PM
小心被圖-160轟炸
禾害羞添 禾害羞添
點解唔琴日講
我加下先醒
mnbvc 發表於 2011-3-6 12:13 PM
成報0400先出
禾害羞添 禾害羞添

日期:14/3/2011
活動:Cosmotic product Promotion
藝人:陳法拉& 瑞莎

時間:15:00
地點:CWB TimesSquare 2/F Lobby

禾害羞添 禾害羞添
p得
我連小珍刀like埋
c想上好壞
mnbvc 發表於 2011-3-23 08:12 AM
禾害羞添 禾害羞添
有冇搞錯 星期日 我係旺角個間問1900咋喎

唔係 隔兩日就加左99呀
head 發表於 2011-3-24 02:11 AM
冒牌頭
禾害羞添 禾害羞添
玩乜刀冇用
返工去唔到
你影完返黎比我咩咩啦.........
mnbvc 發表於 2011-3-30 07:07 PM
等吓版主俾你個三家村 6分或以上就睇到   

本帖隱藏的內容需要積分高於 3066 才可瀏覽
禾害羞添 禾害羞添
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 衰雞離開武林失敗紀念帖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。