<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 屙篤野出黎就比荷蘭返炒
返回列表 回復 發帖
我買左2:2咖
荷蘭2:1嘅時候我開心到死,因為我個2:2有90%開出
點知道轉頭巴西紅card,我就立即西晒面,因為我知道2:2有10%開出
斷背大聯盟
斷背大聯盟
下場買左咩野
斷背大聯盟
第一球味洛賓扮跌呃番梨...依條柒頭皮, 荷蘭足球比佢整臭哂
d228216 發表於 2010-7-3 12:30 AM
雲寶美一定係同球証搞斷背,佢踢極人都冇黃牌
搞斷背唔搵我
斷背大聯盟
所以估冠軍寧估阿限廷刀唔估巴西
全因鄧加仲係到
mnbvc 發表於 2010-7-3 12:47 AM
我都係估西班牙&阿根廷,可惜2隊4強就要決生死
斷背大聯盟
所以估冠軍寧估阿限廷刀唔估巴西
全因鄧加仲係到
mnbvc 發表於 2010-7-3 12:47 AM
全對
見佢個正選大軍就知道死左7成啦
好多高手都唔入選
斷背大聯盟
陰謀論教買荷蘭
因為下場一定對弱隊
甘大賽事衰得甘離譜既一來冇面二來假出面
但決賽又唔知會唔會對勁旅出平盤
所以呢場玩野最合適 ...
mnbvc 發表於 2010-7-3 01:09 AM
我8年前買左支巴西旗,到宜家都未用過
斷背大聯盟
今日德國真係踢出皇者氣派..................
西班牙如果過到佢地,就win硬
我有15倍西班牙win咖($100)
斷背大聯盟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 屙篤野出黎就比荷蘭返炒

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。