<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
沒有, 我都唔知.  

完左先睇到Stephanie D 相.
占占占 發表於 2012-10-5 12:27 AM
icic
zzZZZZ
Aiya Sorry師兄們~好的!不過呢個都要視乎客戶拎幾多獎品同當日反應既。一般派完我會比多少少時間比大家再影下既。
P.S.按照上次反應,估計今次會快完成,記得早啲到,如果真係早派完,我set多少少時間比大家影多 ...
Lar 發表於 2012-10-25 09:00 PM
可以分三四個時段玩遊戲, 拖長小小時間

仲有可以找  "小姿", Jancy  做下嗎?
zzZZZZ
佢地既相?有聯絡方法都可以PM我。
分小段都係一個好提議不過流程改動要個客批准先得啦
Lar 發表於 2012-10-26 12:08 AM
小姿
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=260603&highlight=

Jancy Wong
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=255654&highlight=Jancy
zzZZZZ
不要對靓佬支白镜笑淫淫
Lar 發表於 2012-10-26 10:09 AM
Lar 多謝你聽我們聲音
zzZZZZ
多謝咁多位朋友支持酒展C109 Top Spin Ltd X QR Hunter promotion吖!如果安排未能滿意請見諒~~
希望大家繼續支持啦~

P.S.係唔係有位師兄唔見左野?我當時唔係附近,但係點都好,我先say聲sorry 先 >< ...
Lar 發表於 2012-11-5 03:00 AM
多謝lar,taxi 同大會影師師兄的安排,安排很好; 場内人很多,安排帶model 到少人d的地方比我們影,抵讃
zzZZZZ
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。