<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
1)開post 定有heading/主題....
e.g 有幾多C兄北上車展.........
你開得某一post....
我亦可開另一post....e.g..幾多C兄一齊睇3D肉騰騰bor.....
IF 一個吹水POST 入便太多主題....混亂

support 開
BUT 字論壇.... ...
chewlun3 發表於 2011-6-1 10:57 PM
唔比開第二個post. 有幾亂.quote人地段野黎答.   (平時你响第個人d post 講其他野都係咁)
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
講到我好似冇上過大陸咁.
占占占 發表於 2011-6-1 10:40 PM
咁就要睇下占占兄初次下海的北上神洲靚相啦!
咁就要睇下占占兄初次下海的北上神洲靚相啦!
新聞小子 發表於 2011-6-1 11:54 PM
我第3年啦  (included 今年)
聽日有幾多人深圳上車展?

佢地有D話9:00AM  粉嶺站等

會唔會早左D?

改9:30AM 好唔好?
占占占 發表於 2011-6-1 09:39 PM
要食野架嗎
係咩?
聽日有幾多人深圳上車展?

佢地有D話9:00AM  粉嶺站等

會唔會早左D?

改9:30AM 好唔好?
占占占 發表於 2011-6-1 09:39 PM
都好呀...改9:30AM食早餐唔駛咁趕.....

粉嶺站等...就下我呢!我去上水會唔順路.....

小強見留言執生呀
你會否帶三級梯.....?
27# snake50
唔知

[CONFIRMED] 改9:30AM 粉嶺站

小強同MARK哥冇聽電話, 自己執生.
[CONFIRMED] 改9:30AM 粉嶺站

小強同MARK哥冇聽電話, 自己執生.javascript:;
占占占 發表於 2011-6-2 12:34 AM
ok...MARK哥應該去佐見周公!
小強就...haha..

我天朝早D俾個電佢地.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。