<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
GNAT 個個都係為阿仙奴開架~
你睇下有幾多人支持你打對台~~
Originally posted by shaqkobe at 2005-4-7 07:16 PM:

支持呀gigg11 更衣室呢個名呀
no~~
一隊波還一隊波
曼聯就曼聯
阿仙奴就阿仙奴

唔洗加自己個名既上去
雖然回覆未多。先加10,並置頂。鼓勵新區建成。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
咁你即係想 gnat 個 topic 改做 阿仙奴茶餐廳?:cool:
ha~奧脫福茶餐廳
不如叫pyliu 開個"史丹福喬coffea shop"
ky 就開 "魯營大本營"
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-7 07:17 PM:
支持打對台呀!!!
打對台=.=

我本來真係一心為左吹水ja=.=

估唔到搞到曼聯同阿仙奴
不論球員定球迷
場外場內都 咁薑=.=

gnat
真係唔好意思=.=
Originally posted by kyleung at 2005-4-7 07:20 PM:
咁你即係想 gnat 個 topic 改做 阿仙奴茶餐廳?:cool:
高貝利球場 內 應該冇開到cafe~~^^

曼聯果間就開左好耐~~~^^
gigg11
你咪咁鬼認真啦........
你估我地個個真係諗住叫你地打對台咩......

FOUR兄你都想開返個"4 仔更衣室啦 "
Originally posted by kyleung at 2005-4-7 07:23 PM:
gigg11

嘩!支持!四仔更衣室呀,靠你啦four兄。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by kyleung at 2005-4-7 07:23 PM:
gigg11

haha~~~
咁就貼多d野俾大家睇下先~~^^

red cafe的  茄汁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。