<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 我嘅新歡
返回列表 回復 發帖
琪琪嘅地位好高,我未見過Thomas兄咁
ericliu 發表於 2019-5-29 10:53 PM
繼雯雯、脆魚之後,第3個喺我心入面佔到位置,就知唔係講笑
光復香港,時代革命
你哋放過琪琪啦.....
ThomasKoon 發表於 2019-5-29 09:43 PM
蒙古妹騎乘位一定好勁 !!!
蒙古妹騎乘位一定好勁 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-5-30 05:04 AM
就算係都唔關你哋事,琪琪係我㗎....
光復香港,時代革命
大陸古裝劇氾濫,《延禧攻略》、《如懿傳》等攻陷全國,早前就有指內地認為呢類劇集對社會風氣造成不良影響,所以國家廣播電視總局一度推出「限古令」!雖然係咁,但網友其實依然對多位主角嘅古裝扮相為之心動,近日發起「古裝四美」投票,正當大家都以為係「古裝天后」、剛生B嘅劉詩詩會拎冠軍,點知……已經係長江後浪推前浪!

投票結果最後係由前女團SNH48成員、被籲為「中國4000年一遇美女」嘅24歲女星鞠婧禕拎咗第一名,佢喺《新白娘子傳奇》中古裝扮相清新脫俗,被網友狂讚仙氣逼人,最後以58.3萬的高人氣奪冠。亞軍則係新版《倚天屠龍記》嘅「最美趙敏」陳鈺琪奪得,人氣高漲。

至於第三名,就係童星出身、主演《香蜜沉沉燼如霜》嘅楊紫;而「古裝天后」劉詩詩則成為梗頸四,真係可惜。第五到十名分別為唐嫣、趙麗穎、楊冪、Angelababy等。

780 x 452 PIXEL下載

大陸古裝劇氾濫,《延禧攻略》、《如懿傳》等攻陷全國,早前就有指內地認為呢類劇集對社會風氣造成不良影響,所以國家廣播電視總局一度推出「限古令」!雖然係咁,但網友其實依然對多位主角嘅古裝扮相為之心動,近日 ...
bakchoi2003 發表於 2019-6-13 11:03 PM
兩隻字 : 造馬
95# bakchoi2003

毫無參考價值嘅小圈選舉.....琪琪點可能唔係第1......
光復香港,時代革命
95# bakchoi2003

毫無參考價值嘅小圈選舉.....琪琪點可能唔係第1......
ThomasKoon 發表於 2019-6-14 12:02 AM
2000人既小圈選舉.....淋病點可能唔係第1     
2000人既小圈選舉.....淋病點可能唔係第1     
電騙男 發表於 2019-6-14 09:04 AM
以前星島D "覺得邊個女星最XX" , 得50個人投TIM拉 !!!
以前星島D "覺得邊個女星最XX" , 得50個人投TIM拉 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-6-14 09:55 AM
幾十年前小學選班長全班人人都有得投票
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 我嘅新歡

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。