<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你們是什麼星座??? [樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-4-10 22:13:
我係蟹...(壞人....好慘)

hahaha,
我之前同女朋友研究過, 我地好多朋友係9-12月生日
估計原因係11-3月凍d
大家都會響張被入面, 做咩大家估下
唔係喎
我識D朋友有好多都係巨蟹(一到6-7月我就仆街喇)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-10 10:35 PM:

唔係喎
我識D朋友有好多都係巨蟹(一到6-7月我就仆街喇)
點解一到六月你就仆x o既???
因為係蟹, 冇水唔掂
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-10 22:38:

點解一到六月你就仆x o既???
因為係蟹, 冇水唔掂
係呀,冇水就會比蟹鉗鉗靚
年年都比佢地鉗到爆廠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-11 12:43 AM:

係呀,冇水就會比蟹鉗鉗靚
年年都比佢地鉗到爆廠
wahhahahaa
你咁好人, 咁大個仲送禮物??
定要請食飯呀?
一次過幫佢地搞哂生日都死啦
年年到E個時間,我同D朋友都好頭痕
but think who at 2/29 birthday D ppl more poor........4 years one gift~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-10 23:07:
but think who at 2/29 birthday D ppl more poor........4 years one gift~~~
通常醫院都會幫佢地0係出世証明到改前或改後一日出世
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-10 11:10 PM:

當真????
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-11 01:10 AM:

咁又怪怪地喎...
我係處女座
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你們是什麼星座??? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。