<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 大家去過邊到旅行?[樂+]
返回列表 回復 發帖

[旅遊區] 大家去過邊到旅行?[樂+]

多選投票, 共有 0 人參與投票
14.93% (20)
15.67% (21)
11.94% (16)
5.97% (8)
17.16% (23)
7.46% (10)
7.46% (10)
7.46% (10)
2.99% (4)
2.24% (3)
2.99% (4)
3.73% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限

我記得我泰國前我未試過玩海盜船.....
去泰國玩第一次真係畢身難望...
o個隻海盜船搖到最高既時候令到我成個人企左o係度....嚇死....
離心力超勁...!

[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:35 PM ]
唔記得加一項"未去過"tim
Originally posted by Rika at 2005-4-14 10:13 PM:
i go to Japan for holiday very often
because my girlfriend is japanese
i don't need to pay hotel
i just stay in her home
japan is good place for shopping
but transportation fee is very expensive
呀...你女朋友係日本人??
你識講日文架?
咁佢識唔識講中文?
你地覺得邊個國家d女仔靚呀?去過旅行o個d...
因為我發覺去到日本真係完全o係街搵唔到任何一個靚女....
可能靚女o個d都真係去哂做明星or av....
韓國o個d就個個眼細細咁..
反而台灣有好多時都見到唔錯既靚女!!!
Originally posted by crap at 2005-4-14 10:56 PM:

台灣街邊野好食定香港街邊好?
香港o個d有親切感
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:15 PM:

咁激?!
去台灣係咪唔太貴嫁?
我覺得去台灣都算經濟la,因為近ma...
同埋文化上唔會好似其他國家咁差太遠
語言方面又溝通到~

我都想再去一次
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-4-14 11:17 PM:
紐西蘭好靚架,地雖不大, ...
嘩...我都想試下搭直升機..個view肯定好正..
貴唔貴架??
同埋我之前都去過印尼...(我諗而家冇咩人敢去..)
o個度食野好奇怪...佢會將所有佢既食物擺哂o係你張桌子到...
之後你食幾多件佢收幾多錢..
即係譬如一碟有3件你食1件佢就會收1件錢..之後剩返o個兩件就會擺返埋......
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:46 PM:

咁好, 我都想去玩下, 不過我又唔係太鍾意台灣人

她會被'聊'的....
點解唔鍾意台灣人?
Originally posted by henrywing at 2005-4-15 01:37 AM:
我都很喜歡去旅遊,而且很幸運,我的工作 ...
嘩...你就好la...可以周圍好...
可以見識到好多野law
我成日都好想感受多d第2度既文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 大家去過邊到旅行?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。