<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:07:
9 G0 ]8 ]: d% w0 @/ p咁先好玩版主左輪仔
* c0 s5 D, V6 N0 f
叫我左仔得喇^^"
去踩場> -< v
閃人, 唔係考試唔合格 =.="( r: u# @- \7 S5 Y5 N

( R6 |' T+ ?+ n+ g( B早抖pk, 早抖ai, 早抖左
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:08:) o3 o$ K# {! K; |, k9 C
7 w: l* a2 T; J5 Z
唔得!!!!
; r2 c' }1 ^/ C我地要爆發好似長州個場 " 十字軍東征 " 去踩場!!! O(>口<)元氣~~
# c& O2 U/ @, d' K
之後會比人圍返喎^^"
唔會你地咁勁
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:09:
2 [, V$ C4 E& p4 O閃人, 唔係考試唔合格 =.=". q/ ~8 k7 x  s1 d% z3 H

5 h" H5 ]1 G1 Q6 R9 V8 U早抖pk, 早抖ai, 早抖左
. T4 \6 A. @. X6 z9 F3 V# D' J88~蟹少
我都要訓啦~~~% Q) f, `% b- _9 t
媽媽鬧!!!!  f( P, b6 S! e. V# f! J/ u
早抖啦大家~~8
88la各位
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:10:. k$ I% V# U( s2 @8 a5 c
唔會你地咁勁
6 t( g9 f' Z2 i- w) V( }其實咁多人走去篤波做咩??
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:10:7 D8 X/ N6 Z: \6 I+ Y6 s1 Y9 M
我都要訓啦~~~
4 U8 M( [' V" P% _# M, P媽媽鬧!!!!+ |/ x8 L; M! I  @
早抖啦大家~~8
  U& O# G& Z. T
88~pk
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。