<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:42 AM:
3 c* t  e5 b1 v8 P! V6 s$ D希望啦
3 `# a% ^$ f3 R4 @1 r7 l# R- J多D人玩我諗重過癮呀!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:42 AM:
/ Q6 J# q: F9 o( V3 D" Y係你........
- Z! u. _; N! p* M% b- A
之前最高幾多分呀!
咁統一左個ID先啦  S2 A4 u: ^5 O% i2 {3 U
係唔係26fun_xxxx ?
( z. \- }2 C7 H* C- Z唔統一就冇個種意義架啦
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 12:48 AM:
& o0 O1 p1 o2 C8 _咁統一左個ID先啦) G) [* H- r' K3 n- c
係唔係26fun_xxxx ?2 k8 F9 s9 |5 d7 @8 y+ A
唔統一就冇個種意義架啦
( ~: q8 T" k# q( u係!26fun行頭,易認D嗎!遲D多D人會起返個list攪大佢!
我同你玩!!係邊??
請各方好友請先登記,再post上你地名稱係度,遲D會從新整理,集中所名稱一次過!. D$ ?5 e" W% ]" ^
登記請用26fun 行頭      ' b  R4 ?# K; _: U
26fun007 ----william303
26fun_pkpkpkpkp
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 12:54 AM:4 V9 J7 o* }( j! i1 o4 D0 {
我同你玩!!係邊??
) i+ i8 s) \1 m好呀!你入左邊個場我黎搵你呀!
中級 - 桌球紳士
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:00 AM:* M+ ]) y* ]7 A3 h
中級 - 桌球紳士
/ ?: B8 s. }9 f0 Z( ?0 C我係yahoo打唔到中文呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。