<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-5 01:45 AM:
- O' Y7 W6 Y1 E5 B* H3 g/ {2 m' l$ Q8 K! g$ C0 E) t
- A, |( J4 Q& U2 J3 `- v$ L" \: }
咁就好喇+ g5 ^- Q( b: i7 h  \, w
5 V- o! O; q) H6 s* L( ]
俾心機篤
  B" B8 M8 c) |2 F) {+ t  ^
放心啦蟹哥,呢度D人唔會四圍攪攪震喎!
Originally posted by william303 at 2005-6-5 03:48 AM:
* u/ Y# {& m2 c" n4 `6 G4 _
: v" K1 A' A; \% `1 e# @$ J  i# ~放心啦蟹哥,呢度D人唔會四圍攪攪震喎!
8 _( c+ Y2 R! s( r( M
. ]. n' L5 w9 _# q: Ahahaha, 靠您喇會長
Originally posted by crap at 2005-6-5 01:49 AM:
. |0 v# ~5 j" S& g8 S4 y$ }2 ~5 B# a' q% k4 S5 V( B9 c' w

8 S& W( U6 v8 Mhahaha, 靠您喇會長
9 i6 Z/ P/ z7 ?# Q( n6 r會長??咩會長?
Originally posted by crap at 2005-6-5 01:49 AM:
% g9 }) O' ~/ Q* F7 N# {% J! C! A  ?: L" ?

5 c% @$ e: ^( v+ _* c4 \' m5 D9 thahaha, 靠您喇會長
& `8 K) L# D$ ~" f5 \" S' y9 s
唔好玩啦,我只係一個會員仔,只係想大家上黎玩得開心D多元化D ge!
又話訓既=.=?
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 01:50 AM:
% Y, X, ?& \3 d& g7 S1508
; E& }# O# l/ J- M
咁勁打到1508啦,佩服佩服!
邊個係會長
我最勁個ID都係得1400炸
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:52 AM:
/ B" C7 `3 G% I$ p, ^" D3 ]又話訓既=.=?
- X" C6 ]3 `  R% Q4 i! F差唔多啦,不過咁高興吹多幾句囉!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。