<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
好易打
william303
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 01:53 AM:
! |3 M0 f& D- D% O/ }好易打
' I# w6 F& j* Y+ L! o1 U8 V同pk仔打呀!佢都幾勁假!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 01:53 AM:
3 J' E! W0 Q) x% ~0 v好易打
' s# V; o5 u, N/ R# Y( T
串咀= ="
Originally posted by william303 at 2005-6-5 03:51 AM:. Q2 G* K, a6 A6 S$ S3 S1 T

9 i* e5 s( b8 L& ]% u唔好玩啦,我只係一個會員仔,只係想大家上黎玩得開心D多元化D ge!
1 b7 J: |) q1 {  ]. E" i/ Q+ {! c2 `& y$ g  O2 p7 y
唔係嫁, william兄暫時幫手主持 【EF篤波大聯盟】先啦
. d; U' L2 |$ x, F: l; ?3 u唔該丫 (嗲聲) ~.~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:54 AM:
0 K/ C8 S6 c  V+ `% Gwilliam303
0 _, R2 S$ i$ ]& E( Z咩事!
我好屎
Originally posted by william303 at 2005-6-5 01:55 AM:' a, Y0 `. `" n/ w# @% l% s- ]

~3 }8 e! t4 k: S咩事!
  w% d, a- y2 N( D
會長LO~
唔勁你地勁d
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:54 AM:3 a. o$ `2 ^0 p; E* e

' e) N8 o( [, |" D串咀= ="
, s0 v( L+ r8 R! C7 d0 W6 ]打佢!打到佢落1300!哈哈哈(不懷好意)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。