<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖

【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

其實呢度多唔多人上呢個yahoo上網篤波,不如整返個篤波友好聯盟,用26fun黎登記,大家上去較量較量,如果可以話成績好板主加分加分,唔知大家有無興趣呢,無興趣咪當吹下水囉!希望D老板唔好介意就得!1 h, m+ e# E' q* D- V7 t& j& K6 E
& G4 v9 o9 P  i3 a1 {
[ Last edited by crap on 2005-6-5 at 03:07 AM ]
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-3 11:02 PM:- h! X. Y: \9 B9 C) L6 F% M

* V! S# x" E& K+ x9 c有得諗喎~做啦
. I2 ^% r* i7 M8 e% p1 l2 ~' ~
等多D兄弟有興趣,咪攪囉,睇下點樣安排同係邊個場打,最緊要大家開心好玩,對不對!
攪咩呀今日,水靜河飛,撞鬼囉!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-4 11:18 AM:4 w& V" y6 A6 E# J
做啦....快
9 i( Q& T, l, `* K( t
好,我已經登記26fun007  william303- L6 w# d# ^/ t9 @; ?: U
中級桌球紳士,歡迎挑戰2 A3 s, D4 O; C( T
請各會員請先用26funxxx登記$ R$ D: a1 l/ K7 R4 G4 }
再在此寫上號碼及資料
Originally posted by H.L.L.H at 2005-6-4 12:16 PM:" C) [4 t5 Z8 t6 O, s
我依家就去挑戰你……哈!哈!哈
2 Y! V5 _+ Z+ K: A妳都好勁喎!厲害厲害!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-4 02:21 PM:# ?# e( V& ?. x8 ?# n' F! T
我已經登記26funexpet666
  E  Y2 _/ D6 c! U中級桌球紳士,歡迎挑戰
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-4 07:38 PM:
5 {' ]; C- Y( H( T4 z* ?2 D5 d正呀~~~~
9 G  o1 y" D' V/ s, ]我支持!!!!7 m7 s$ @+ z" M: i
個ID 叫 xxxx_26fun
- N" V# |+ I6 ^# P" r4 P! x用26fun行頭好睇D喎!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-4 11:45 PM:
" Q+ j7 o  T. Z0 A! g  j! }我地去邊個聯誼本地遊戲室好
6 R4 n% c% W/ J* N中級-衝球大師
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-4 02:21 PM:  q6 k1 B! W6 Z. q4 h
我已經登記26funexpet666
$ F+ D% K# `/ f6 q4 _走去邊呀!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:12 AM:
7 J: f+ w( ^* t  v& O$ t: s/ g( G霹靂球王好唔好?
/ l7 l5 W2 I1 U* z; j% Nok
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。