<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:54 AM:1 z6 K- l# v) Y, J

; _- ~/ o- ]; u$ Q- {串咀= ="
, q! e" l" g, o3 |3 g$ ?
打佢!打到佢落1300!哈哈哈(不懷好意)
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:55 AM:% c* A; |" x# e( g, |3 L. Y
# {4 h- }/ g* ]- @4 T
會長LO~
" g8 E) P7 B0 _! W$ D' o  r唔好玩我啦!pls
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 01:57 AM:1 l3 ~4 o3 i3 O
缺咩版主crap唔做會長
$ A5 v7 [( Z6 d( J. s  K$ \係囉!我推!
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:59 AM:4 E# Q8 D4 @: G* ?7 U% h) p! D, ^
- L5 D5 U+ |+ t; ?
=.= 為crap默哀一分鐘........
* [! K' f0 u8 M: Q+ g) E
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:00 AM:# ]" ~5 @( v" _" J% F$ v5 k
. G2 l4 h- f- Z8 S' g# l

# @# ]* x0 J1 D* b中!!- ^$ b" I9 a. R9 N$ c

" \% z- [! L% e: C就咁決定
) `. Q5 S7 N8 L- t7 G2 y8 M  X好鍾意見大家咁團結6 r6 a+ J/ R' j! r0 Q

1 l# u- m" H; @8 u就考試, 我要溫書去! A  Y9 Z5 X8 V# W
大家加油篤
0 ^" b& O  i4 o3 o頂!
咁多位大佬,我真真要訓啦,再唔訓我會死假!88
to 各版主1 Z6 s1 T0 R1 a8 K$ T' E% n  `0 U
雖然暫時未有大反應,但想請問可唔可以咁呢!# R6 P( `4 i8 [* d5 f
一個淘汰賽,參加者20-30名,# E" Z6 o6 \/ B0 }
每位參加人仕雖要扣5分用作為獎分," i* b9 Q3 M! @8 J" V( ?6 M# j5 I
如未有分者(只限一個月新手或更低)可以括免,
3 ~2 _0 A2 ^; J4 E! M最後冠亞季可各有得分,
5 C3 ^7 b/ a' v- n% l每一個月舉辦1-2場!* y5 G) D0 a0 ^; V& W9 v- Q

+ C# n5 ?1 o* F1 i+ m對賽表可由yahoo e-mail送出或由各版主通知
Originally posted by william303 at 2005-6-6 02:58 PM:
, ^! I# z8 C' J2 ^) b6 Y" vto 各版主
8 }/ I  s$ K7 t9 k+ h! u/ i雖然...
1 O1 _. }0 b) h% u; |雖然得分不易,但亦唔希望因此有人以為本人為左攪小動作,
- I, d7 C( e/ H! H5 o8 n9 n我希望可以出700分用黎作獎分(留返小小分要黎睇野),2 P4 z! `9 n0 F& J
亦希望請其中一位版主負責呢一個場,
) x( h" ~1 C# K, P6 n& A+ o  }我和其他兄弟可以幫手(提名pkpkpk)
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-7 05:06 PM:2 _, i0 i, a- C: L! x4 ~
有冇人篤波好悶
) o+ I; e/ Y* U
開波!
離島好嗎?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。