<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » [旅遊加分題]邊度去旅行最平?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖

[旅遊區] [旅遊加分題]邊度去旅行最平?[積極回應+]

有咩好推介?如果又想去d要搭飛機既地方,又想平~邊度好?

如果計哂所有其他領隊費,導遊費一般黎講幾多錢?

thx!

有冇一D兄弟係近來或暑假報左名或者睇左好多資料而未報名,
係度大家分享下呀!

[ Last edited by william303 on 2005-6-15 at 10:57 PM ]
台北團啦
我報左, 大約$2200 倒
上海, 泰國, 菲律賓

泰國--> 好玩 !!!!

brother, 而家機場要收燃油附加費, 保安稅.....

你預團費要加多一千啦~~~
領隊費: 大概$35 一日
導遊費: 大概$45一日

機場稅: $120 (香港)

燃油附加費: 大概$180

保安費: 大概$30

有d 地方 (泰國,韓國) 仲有d 人幫你影相, 攞行李tim
fee: 唔使, 但係佢影你既相要成$35 一張(韓國),
      又唔好意思唔買
      公價 4 張

[ Last edited by homan~ on 2005-6-19 at 01:30 AM ]
泰國拉,又平又好玩,早2個星期見過淨去曼谷四天既先1499,預埋玩預埋嘆真係三千零就夠哂
Originally posted by michael86 at 2005-6-15 10:33 PM:
有咩好推介?如果又想去d要搭飛機既地...
brother,
你想去玩定睇野先 ?
Originally posted by homan~ at 2005-6-19 03:06 PM:

brother,
你想去玩定睇野先 ?
想去玩多d^^

自助遊福建

邊度去旅行最平?所以平,是以時間換金錢!
先跟團去潮汕廈門,後離團去福建,主要到安溪買茶葉、遊冠豸山、莆田南少林、泉州名勝、福州漳州泡湯泉、茶葉博物館。不建議遊武夷山,因為太花時間也太貴。回程可經粵北、湖南、折返韶關、清遠。這個行程包羅萬有,花費是物超所值。
這是幾年前的一次行程,如有疑問,可以討論參詳參詳。
Originally posted by sohozhk at 2005-6-30 11:56 PM:
邊度去旅行最平?所以平,是以時間換...
我就一定會去武夷山
事關我有親戚嚮武夷山莊做副總,住食吾使錢
省錢來玩景點同買野
我會由HK搭飛機去美國玩 , 可以租架旅行車穿梭各卅 , 仲可以買支guitar , 因美國勁平 , 正~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » [旅遊加分題]邊度去旅行最平?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。