<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » icq 的禍 >..< 唉
返回列表 回復 發帖
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2005-6-19 11:34 AM:

佢個 fd 多 d~~~~ddddd la~
Brother 好似兩果都中意wor~

你而家問下自己:

你既要求係點先 ?
你中意人d 咩?
同佢一齊為咩先 ???
同佢夾唔夾先 ? 邊果會夾d ?
同邊果一齊開心d ?
邊果有機先 ???

最好一定要果有feel 架啦 !!!!
但係.............唔同條件/要求之下, 選擇都會唔同
brother 一定要諗清楚!!

小心得不償失呀 !!
Originally posted by homan~ at 2005-6-19 03:01 PM:

Brother 好似兩果都中意wor~

...
Brother: 我真係好煩老 a~~
我諗明楚..la我 like 佢個 fd
但係點先吾駛得不償失le~~~~~~~~~~
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2005-6-19 04:11 PM:

Brother: 我真係好煩老 a~~
我諗明楚..la我 like 佢個 fd
但係點先吾駛得不償失le~~~~~~~~~~
中意就溝啦 !!!!!

icq friend 你又冇同佢講過d 咩, friend ja ma,
冇事架!!!!!

你有機會可以暗示俾icq friend 知你中意佢果friend

ex: 你問下icq friend, 佢果friend有冇男朋友架???
     跟住你咪叫佢幫你law~

d 野唔好講到咁明, 等大家仲有friend 做啦

last 一問 : 你會唔會將icq friend 當後備先??
Originally posted by homan~ at 2005-6-19 06:55 PM:

中意就溝啦 !!!!!

icq friend ...
多數會 ga~~~~~~~醒~~你咁都諗到 ge~
靚仔娛
Originally posted by trista_cheong at 2005-6-19 11:11 AM:

乖啦
扣o左你一分ja … 我已經warn o左你一次ga ma~~
而且正如蛙蛙所講…其他回覆度可以加分ga ma…
但係而家個分數係 -  3 6 9 喎~~
唔好聽MA~~ 又唔吉利~~
不如加我到668 呀~~~ YEAH
兩個都照溝
溝到邊個要邊個
又或者兩個要晒
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 07:51 PM:

但係而家個分數係 -  3 6 9 喎~~
唔好聽MA~~ 又唔吉利~~
不如加我到668 呀~~~ YEAH
可吾可以吾好離題 le??????
靚仔娛
你這個post好似不死般.你自己常常add番上去.你自己都reply了16個.

雖然明你好想別人給意見,幫你手,我都好想幫到你,但唔好太hard sell,別人會沒心機回覆的.
溝佢la~~
溝左先講丫嘛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » icq 的禍 >..< 唉

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。