<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 酒鬼-集中營, 各種推介, 交流, 有問有答
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-10-27 02:18 PM:

邊度買到呢?
太古廣場 Remy
1841 Replica 約2k
Originally posted by AWU at 2005-10-27 02:33 PM:

d兄你真係食米唔知米貴,
就算飲1841 Replica都成兩毫子啦.
想平D,
可叫揸外國護照朋友回港時係機場買,
約一半價錢,
但只有25年買,
或自己去旅行出境時買在途中飲,
有次同幾個朋友去3日台灣,
買2枝,
一晚一枝

[ Last edited by irisG on 2005-10-27 at 02:40 PM ]
Originally posted by irisG at 2005-10-27 14:38:

想平D,
可叫揸外國護照朋友回港...
再想平D,
叫d兄同埋麥當奴叔叔SHARE,
咁就每人一千...
Originally posted by AWU at 2005-10-27 02:33 PM:

d兄你真係食米唔知米貴,
就算飲1841 Replica都成兩毫子啦.
但我覺得之前隻 18XX Replica(唔記得18??) 正好多,
我共買過成20枝,
不過我屋企儲左兩枝,
唔捨得飲
Originally posted by irisG at 2005-10-27 03:14 PM:

但我覺得之前隻 18XX Replica(唔記得18??) 正好多,
我共買過成20枝,
不過我屋企儲左兩枝,
唔捨得飲
原來你係酒神,  我至係酒鬼[插隻 「窮」 字]
Originally posted by d228216 at 2005-10-27 03:18 PM:

我只飲 whisky,
紅酒完全唔掂,
食野我仲鍾意

[ Last edited by irisG on 2005-10-27 at 03:25 PM ]
Originally posted by d228216 at 2005-10-27 03:18 PM:

試過差D買左呢枝
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 4&checkid=b0dd0
兩皮幾,
但理智勝出

73 x 300 PIXEL下載

Originally posted by irisG at 2005-10-27 03:22 PM:

我只飲 whisky, -- 我只唔飲 Rum 酒
紅酒完全唔掂,  -- 我驚飲到要訓街[錢]
食野我仲鍾意   -- 我鐘意自已整, 芝士餅, 各式蝦, 各式蒸肉餅, 忌廉湯.....

[ Last edited by irisG on 2005-10-27 at 03:25 PM ]
我唔識自己整野食,
只係出去街食
Originally posted by irisG at 2005-10-27 15:22:

我只飲 whisky, --- 我只唔飲中國白酒.(太勁,唔識欣賞)
紅酒完全唔掂, --- 紅酒每日都掂
食野我仲鍾意 --- 食野我都鍾意,煮野食仲鍾意,不過懶得洗

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 酒鬼-集中營, 各種推介, 交流, 有問有答

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。