<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 酒鬼-集中營, 各種推介, 交流, 有問有答
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-12-6 22:43:

味道單薄D, 但$135, 算抵
嘩~~~大佬$135你仲話味道單薄?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-6 23:37:

嘩~~~大佬$135你仲話味道單薄?
唔.....呢支我都飲過,同2000年比2002年係單薄o左d
Originally posted by AWU at 2005-12-7 12:23 AM:

唔.....呢支我都飲過,同2000年比2002年係單薄o左d
2000我都有買, same price. 得1支
呢度有一個關於調酒o既 flash game
本來諗住貼去flash game 果邊...
但係見大家都對酒咁有認識,
於是索性貼係度等大家得閒去玩下

http://files.liquidlight.co.uk/rightmix/loader.swf

ps:
我對"酒"實在是一竅不通
所以最叻果次都係得三千分左右
個酒保飲完我調ge酒
暴斃率都幾高
可惡
Originally posted by wind69 at 2005-12-8 12:20 AM:
...
thanks!
Originally posted by wind69 at 2005-12-8 00:20:
...
個game其實有無好結果o架?
條友次次都非死即傷........=.='
Originally posted by AWU at 2005-12-8 05:53 PM:

我用半杯紅莓汁溝少少橙汁 再加少少Vodka 再加冰
居然有成七千幾分
條友飲完仲係度扮彈電結他
Originally posted by AWU at 2005-12-8 05:53 PM:

伏特加+冰+檸檬
實pass !
我回POST 只係因為左DOWN 相
飲哂未呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 酒鬼-集中營, 各種推介, 交流, 有問有答

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。