<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 酒鬼-集中營, 各種推介, 交流, 有問有答
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-25 03:41 PM:
飲哂未呀?
差唔多啦 merlot 得返幾支, carbona 就淨返四箱.
Originally posted by d228216 at 2005-12-25 15:55:

差唔多啦 merlot 得返幾支, carbona 就淨返四箱.
嘩~
今晚開party?

尋晚有無艷遇呀?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-25 03:57 PM:

嘩~
今晚開party?

尋晚有無艷遇呀?
係冇既
尋晚行百X, 買咗支野, 幾正吓......Boy兄, AWU兄, looklook

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 3&checkid=86eda
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 5&checkid=42dbc

[ Last edited by d228216 on 2006-1-2 at 11:59 PM ]
Originally posted by d228216 at 2006-1-2 23:58:
尋晚行百X, 買咗支野, 幾正吓......Bo...
呢支酒都幾好飲o架,勝在果香夠濃
Originally posted by AWU at 2006-1-3 00:02:

呢支酒都幾好飲o架,勝在果香夠濃
agree~
公司聖誕party我都有飲呢隻呀~
呵......最重要係---------平
歐 陽 妙 芝 隊 Vodka 千 杯 不 醉

天 生 異 稟   與 酒 有 緣

歐陽 妙 芝 昨 日 在 她 投 資 的 中 環 酒 吧 接 受 訪 問 , 她 透 露 是 其 夫 方 時 俊 代 理 紅 酒 生 意 後 ,才 萌 開 酒 吧 念 頭 。 妙 芝 笑 言 自 己 是 千 杯 不 醉 , 因 其 母 陀 她 時 , 已 常 喝 白 酒 , 妙 芝 試過 連 飲 七 杯 伏 特 加 都 未 醉 。

歐 陽 妙 芝 與 丈 夫 方 時 俊 投 資 七 位 數 字 開 設 酒 吧 Luna , 昨 日 她 在 中 環 接 受 訪 問 時 表示 , 其 實 是 丈 夫 代 理 紅 酒 生 意 在 先 , 再 萌 開 酒 吧 念 頭 , 她 說 : 「 因 為 我 老 公 有 兩 個生 意 拍 檔  美 國 加 州 Nappa Valley 長 大 , 佢  成 日 叫 我  去  邊 度 假 旅 遊 , 我 同 老 公 就 一 年 都 會 去 Nappa Valley 一 次 , 重 愈  愈 愛 上 呢 個 地 方 。 」

度 假 勝 地 有 錢 搵

妙 芝 續 說 : 「  度 o既 葡 萄 園 盛 產 紅 酒 , 我 老 公 就 代 理  幾 隻 酒 , 包 括 紅 酒 、 白 酒 同 香 檳 等 。 我  獨 家 代 理 幾 種 酒 , Luna 重 係 生 產 酒 莊 特 別 為 我  酒 吧 叫 Luna 而 命 名 o既 , 每 種 酒 平 均 價 錢 係 一 千 蚊 至 千 二 蚊 左 右 。 」

問 妙 芝 酒 量 如 何 ? 她 笑 說 : 「 我 可 以 話 係 千 杯 不 醉 , 雖 然 平 時 好 少 飲 酒 , 但 一 飲 所 有 朋 友 都 唔 夠 我  , 可 能 因 為 我 媽 咪 陀 我 時 成 日 飲 白 酒 , 我 未 出 世 體 內 已 經 出 現 抗 體 , 我 好 難 high  , 試 過 一 次 連 飲 七 杯 vodka ( 伏 特 加 ) 先 有 些 少 反 應 , 但 係 我 朋 友 就 已 經 醉 晒 , 佢  重 笑 我 灌 極 都 唔 醉 , 係 呃 酒 飲 。 」

採 訪 : Debbie Lum
攝 影 : Edward Chou

好耐無啦~

呢個歐陽妙芝都唔知係咪老作, "連飲七杯vodka先有些少反應" 講到咁勁~
不過, 睇完呢個訪問, 我覺得最重要o既唔係飲酒勁唔勁, 最重要o既係娶/嫁個有錢人~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-1-4 at 12:41 AM ]
連飲七杯vodka先有些少反應------------係有病
Originally posted by d228216 at 2006-1-4 00:45:
連飲七杯vodka先有些少反應------------係有病
咁你呢, dd? 飲一杯vodka有反應, 但係飲幾多都唔醉?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 酒鬼-集中營, 各種推介, 交流, 有問有答

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。