<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 酒鬼-集中營, 各種推介, 交流, 有問有答
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2005-10-27 02:20 PM:

原來麥當奴叔叔都好識飲o下
25年街價$3XXX, 威士忌o黎講都幾貴,
不過你講到咁正我都忍唔住整番支試o下先.
嘩你班友仔, 我要留返d錢買 philips 果部 LCDTV, 唔好吓吓玩咁盡好喎!

1K 左右好啦!

[ Last edited by d228216 on 2005-10-27 at 02:27 PM ]
Originally posted by irisG at 2005-10-27 03:14 PM:

但我覺得之前隻 18XX Replica(唔記得18??) 正好多,
我共買過成20枝,
不過我屋企儲左兩枝,
唔捨得飲
原來你係酒神,  我至係酒鬼[插隻 「窮」 字]
Originally posted by irisG at 2005-10-27 03:22 PM:

我只飲 whisky, -- 我只唔飲 Rum 酒
紅酒完全唔掂,  -- 我驚飲到要訓街[錢]
食野我仲鍾意   -- 我鐘意自已整, 芝士餅, 各式蝦, 各式蒸肉餅, 忌廉湯.....

[ Last edited by irisG on 2005-10-27 at 03:25 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-27 04:02 PM:

依家仲貴,要成兩皮半呀~
嘩, 我部電視咪得返条天線!!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-27 05:09 PM:

哈~加個remote添啦~~~
不過飲依d酒有個好處---------保證個肝冇事!

[因為個肝未有事, 已經窮到餓死咗]
hahahahahahaha~~d 兄言重喇,呢個世界邊有話貴唔貴吖、只有值唔值之嘛,你有心買實買得起有餘啦,無問題咖~

有見識的人, 果然不凡!

(起碼小弟深信你買咗之後唔會窮到餓死咯~)

係就係, 不過部 HD Panel 電視就要出街睇啦!
Originally posted by irisG at 2005-10-28 12:56 AM:

係1861 Replica
嘩, 又幾銀呢?
Originally posted by AWU at 2005-10-28 01:08 PM:

通常都係咁,
我貯起d紅酒有d原本想賣o既,
飲下少支飲下又少支,
結果就唔捨得飲又唔捨得賣
我都有五支限量版白酒, 係由17種白酒配成的, 全球限量144箱, 有法國農業部出世紙, 我一次買咗3箱...唔係貴野但ok....
Originally posted by AWU at 2005-10-28 05:26 PM:

咁過癮!?
post來睇下得唔得??
ok, 不過係平野棃...唔好笑渦
Originally posted by irisG at 2005-10-28 05:28 PM:
d兄 有無試過呢支野
未見過....我d雪茄全部同 大衛杜夫買, 及一個菲律賓工作既舊同事送
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 酒鬼-集中營, 各種推介, 交流, 有問有答

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。