<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何做好?
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 如何做好?

如果有一個女仔,成日打比個男仔吹水.....根住同佢相處錯一段日子.....到最後個男仔向女仔表白.....但比個女仔拒絕了(話自己已有目標).... 但無耐個女仔竟然依然如常咁. 正日打電話比個男仔..........

個男仔係咪應該續keep in touch. 等待日後最表白多次?
表完白仲可以 好好咁keep in touch 已經好好啦.......強迫佢都未必有用......比d耐性....
再細心d 探討下佢既心意.......再找機會.......

如果灰心........而已有後備人選就試下轉追住第二個先lor............
無話應唔應該等........只是你肯付出等待既代價就等佢,不肯的便放棄吧。等待不一定有結果,就算你有毅力等幾年甚至幾十年,佢都有可能仍然係唔會鍾意你。

不過你個case既女仔如果講到話有鍾意既人,咁你既機會就低d。不過另一方面,佢話有鍾意既人,亦即係佢都未拍拖啦,咁又唔代表你完全冇機會。我建議你有心既話不妨再繼續同佢交往,係呢段時間就盡你能力去令佢感動,咁樣可能會成功。
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
我諗你都係果一排先啦(2,3個月阿),死lur都係冇用,仲可能會衰d
其實你講完,個女仔仲咁好同你仲fd緊,咪算你好彩囉
有好多人都係怕監介就唔搵對方
多謝大家提點.. 今日知道佢地原來開始左呵...不過佢同我講.其實佢唔係太鐘意個男仔..都唔知佢想點
Originally posted by miffionaa at 2005-6-25 03:13 PM:
多謝大家提點.. 今日知道佢地原來開始左呵...不過佢同我講.其實佢唔係太鐘意個男仔..都唔知佢想點
咁唔出奇既,可能了解多左佢就發覺自己都唔係同個男仔咁夾。呢樣野我自己都經歷緊........

咁既話你既機會又多番少少喎,可能佢未必會繼續同個男仔一齊呢。
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by miffionaa at 2005-6-25 03:13 PM:
有chance...保持通信, 等位上
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by gundamman678 at 2005-6-25 03:55 PM:

咁唔出奇既,可能了解多左佢就發...
咁又未必 ..佢話個男仔等左佢好多年. 個男仔重好了解佢呵..可能個女仔係一個慢熱的人啦...同佢企人都好鐘意個男仔呵...  其實我機會真係無乜..但我又覺得佢好適合我.

[ Last edited by miffionaa on 2005-6-25 at 04:49 PM ]
Originally posted by johnwu at 2005-6-25 04:02 PM:

有chance...保持通信, 等位上
我諗住當無件事.做翻朋友先呵..
我覺得要快,朋友做做下就真係做朋友架喇
無咁荀既,不停比佢感覺住身邊有個人鐘意佢
要佢知道,佢唔試下同你一齊,佢就將會錯別機會
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何做好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。