<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我表白失敗了iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
返回列表 回復 發帖
我向你作出深切ge慰問...
Originally posted by toro at 2005-6-28 03:24 PM:
我唔認為佢係中意你…小羔羊兄你响道嘅話你點睇?
蛙仔,我翻黎回應下^^(我考埋聽日…><)
其實我地都唔知個女仔會唔會真係鍾意過佢既
不過呢點其實都唔重要
因為唔會影響到呢位兄弟仲有無機會
(如果影響到,就唔會表白失敗啦)

最主要既係個女仔而家真係無意思同呢位兄弟起埋一齊
所以就算真係鍾意過,都無用…
當一個女仔咁咁強硬既口吻拒絕你既時候
我就認為唔好在搞佢喇…

如果呢位兄弟真係鍾意佢鍾意到唔可以放棄既
可以試下等
當你等等下,你就知咩事…
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-28 03:12 PM:
你想我地幫你咩?

其實個女仔都表達得好清楚…
你迫佢都無用……
做翻朋友先啦……

題外話,鍾意一個人幾個月其實絕對唔係長時間…
agree~
我鍾意左一個女仔5年,仲未夠膽表白

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-6-28 at 07:11 PM ]
搵過果個啦
人地都講到咁...............
我唔係想打沉你,只不過再咁落去
辛苦的係你,並唔係佢
仲有呀,好多野都唔係有得解的
就算佢話唔知,你點迫佢都無用嫁啦

坦白講,佢係有心同你一齊的,何必咁樣同你講呢
支持社民連!
Freedom Forever
Quote:

鍾意一個人幾個月其實絕對唔係長時間…  

我試過追三年先追到

agree
我都試過追三四年都追唔到
放棄後一個星期
佢自己打番長途俾我話想一齊
不過無幾耐就分開咗
長話短說
果次真係好痛
因為太friend la
又暗戀明戀咗好耐

俾您一齊到, 如果分開嘅話會番唔到轉頭
從此會怪怪咁
雖然我一D都冇後悔過, 但真係一世永遠都忘記唔到
我現任女朋友, 我同個個女仔friend幾friend 都得
淨係最驚果個

anyway, my pt is...couple of months is really nth...
so it's not too late to quit

but...if u really really wanna be together with her...haha
try giving up...
she MIGHT come to u....herself...haha

"不要拍散拖, 因為根本就冇散拖呢樣嘢"
haha
26fun 好多痴心長情劍呀!!!
haha

"sport板見"
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-28 06:56 PM:

蛙仔,我翻黎回應下^^(我考埋聽...
加油~祝考試好運
加分喇~~~~~~~~~~
Originally posted by herothree at 2005-6-28 09:19 PM:
haha
26fun 好多痴心長情劍呀!!!
haha

"sport板見"
咁都賣一嘢廣告?收錢呀~
做朋友先啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我表白失敗了iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。