<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我表白失敗了iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
返回列表 回復 發帖
人哋講到咁白,你都係快快趣趣另覓新目標把啦,無謂浪費時間
無理由..唔想就唔想..唔鍾意就唔鍾意..無可能就無可愛
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-28 03:12 PM:
你想我地幫你咩?

其實個女仔都表達得好清楚…
你迫佢都無用……
做翻朋友先啦……

題外話,鍾意一個人幾個月其實絕對唔係長時間…
我試過追三年先追到
我唔認為佢係中意你…小羔羊兄你响道嘅話你點睇?
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-28 03:12 PM:
你想我地幫你咩?

其實個女仔都表達得好清楚…
你迫佢都無用……
做翻朋友先啦……

題外話,鍾意一個人幾個月其實絕對唔係長時間…
意羊咩咩其實講得好正確
Originally posted by conversekita at 2005-6-28 03:26 PM:

點解!?!?!?
佢係架~可能係中意過€E加唔中意~
佢係SMS講過~
咁即係過左去ga喇
Originally posted by conversekita at 2005-6-28 03:44 PM:
但我真係唔知點解~
厘幾日我不停問自己???
點解呢....點解呢....點解呢....點解呢....點解呢....點解呢.....
普通朋友囉
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-28 06:56 PM:

蛙仔,我翻黎回應下^^(我考埋聽...
加油~祝考試好運
加分喇~~~~~~~~~~
Originally posted by herothree at 2005-6-28 09:19 PM:
haha
26fun 好多痴心長情劍呀!!!
haha

"sport板見"
咁都賣一嘢廣告?收錢呀~
Originally posted by herothree at 2005-6-28 11:22 PM:
haha

i'm not a 版主
賣咩廣告呢

but i'll come here more often now
歡迎歡迎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我表白失敗了iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。