<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知點做好,有冇人可以幫下我
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 12:34 AM:

咁呢個當然要la~~!
不過要出多幾次街先law...
咁樣又要大肆破費了..

to gundamman678
有冇咩辦法可以易d約到佢出黎..
你知有d女仔戒心好重..見唔熟既一定會話近排好忙之類既野膚軒你..
Originally posted by LMQ at 2005-6-29 12:41 AM:

咁樣又要大肆破費了..

你知有d女仔戒心好重..見唔熟既一定會話近排好忙之類既野膚軒你..
出街飲杯野行下街咪算law.......
咁咪冇咁破費law
Originally posted by herothree at 2005-6-29 12:38 AM:
haha, your brother's gf's sister...haha big family

make sure that your feeling is real
not becoz you see more so often for your brother and her sister

also, is your brother's gf a good gf???
u might have the impression that her sister is good also

also...20 sth...it's time...u have to learn
u might crash and burn

but still...u'll have to learn...haha

good luck bro
唔...我相信我既感覺既..我真係鍾意佢..

我見過我阿哥個gf幾次..都覺得佢幾靚同好有禮貌
我諗佢個妹都唔會差得去邊掛~

你講得岩...我會努力的..
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 12:43 AM:

出街飲杯野行下街咪算law.......
咁咪冇咁破費law
即管試下啦~~~
但係如果佢呢排唔得閒又點搞?
最驚佢有好多藉口..

[ Last edited by LMQ on 2005-6-29 at 12:46 AM ]
如果佢係貪樣,我諗佢已經見過你既相後,覺得你個樣唔得既就已經冇同你chat啦,而加繼續同你傾即係代表佢唔mind呢樣野啦
放心啦,唔駛擔心啵
唉,追女仔又唔想破費??? 你係咪真係鍾意佢架...

你知有d女仔戒心好重..見唔熟既一定會話近排好忙之類既野膚軒你.

同佢傾過下電話,你咪約佢出黎睇下戲咁囉,咁樣算易約啦掛?
戒心既野,如果佢連同你出街都唔制既話,呢個唔係戒心,而係抗拒你!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by LMQ at 2005-6-29 12:45 AM:

即管試下啦~~~
但係如果佢呢排唔得閒又點搞?
最驚佢有好多藉口..

[ Last edited by LMQ on 2005-6-29 at 12:46 AM ]
咁試多幾次佢都係唔出既其實打定輸數都差唔多....
除非佢真係唔得閒,不過如果係咁照理佢應該會約返你(因為推左你咁多次唔好意思)
Originally posted by gundamman678 at 2005-6-29 12:50 AM:
唉,追女仔又唔想破費??? 你係咪真係...
我唔係話介意駛錢
只不過近期真係有少少乾塘情況出現..
想慳d黎洗下je...

好..多謝你先
試下約佢去睇戲啦~
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 12:50 AM:

咁試多幾次佢都係唔出既其實打定輸數都差唔多....
除非佢真係唔得閒,不過如果係咁照理佢應該會約返你(因為推左你咁多次唔好意思)
我明白既...即管試下啦~
有你地support我
我盡量放下膽啦~

多謝咁多位
我夠鐘offline喇
下次再同大家傾計啦~
Originally posted by LMQ at 2005-6-29 12:53 AM:

我唔係話介意駛錢
只不過近期真係有少少乾塘情況出現..
想慳d黎洗下je...

好..多謝你先
試下約佢去睇戲啦~
睇"強戰世界"la

黃埔平日$35一張飛
如果你地住呢頭附近可以參考下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知點做好,有冇人可以幫下我

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。