<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我應否愛落去...大家幫幫我(好心有好報)#2
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 我應否愛落去...大家幫幫我(好心有好報)#2

關於上次請睇E到
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... 4%E8%A1%93%E5%B8%AB

係E十幾日佢一個電話都無俾我 跟住琴日打俾我叫我去7仔買電俾佢 我忍無可忍 成日都係咁唔洗我買野就電話都無個 但係我都買左俾佢 佢一個唔該都無 跟住我聽大家講 剷哂電話號碼佢 不過之前我答應過佢要send2隻歌手既碟俾佢 琴晚我send俾佢 我勁興咁罵佢
我又問佢好多野(上一次既問題如你電話入面係邊個等等) 我係ICQ到叫佢 夠唔夠膽講
我無玩過xxx(我真名)有既死全家 佢真係打 我無玩過xxx(我真名)你,有既我死全家
佢話死全家都講得出.... 我應否信佢.....

[ Last edited by 魔術師 on 2005-7-8 at 04:26 AM ]
佢係咪d發誓當食生菜的人先?
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
you really need to see hai doctor la!!!

how many brothers try to help u be4, but why u still so fxxking stupid!!!! u really making me angry!!

If u believe that, you should go to top of the building and jump~dont come back 26fun!!!!

GOD><

Be smart man!!!!! Com'on!! Just forget her, delete her icq too, but only phone number~
Or if you wanna revenage her, post her picture here~Best way to revenage!! ha~
HI
Originally posted by 魔術師 at 2005-7-8 04:23 AM:
關於上次請睇E到
[url]http://www.en...
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by research2005010 at 2005-7-8 04:59 AM:
佢係咪d發誓當食生菜的人先?
我就係諗緊E到
Originally posted by My heart will g at 2005-7-8 08:17 AM:
you really need to see hai doctor l...
洗唔洗叫我跳樓- -  我真係好苯.....由其係感情上... 明明自己可以忘記佢 但係佢同我講D野我就好掛住佢 又可能我細個到E家我要咩野屋企就俾到咩我 我可能咁大個人第一次得唔到自己想要既野.....
Originally posted by 魔術師 at 2005-7-8 09:52 AM:

洗唔洗叫我跳樓- -  我真係好苯.......
做人要決絕D...唔可以咁容易心軟
人係要經歷過一D野先會成長
Originally posted by My heart will g at 2005-7-8 08:17 AM:
you really need to see hai doctor l...
你有無發現你自己講緊咩?(五次)你有想點? 首先我無叫你剷哂電話,
唔好亂講野有種去 check post!睇到你都火滾!!!  
你自已一廂情願去做
(買電, send2隻歌手既碟俾佢),你要追女,就無得計較!!你係唔係想玩個女
仔同我地!!  我之前講個有始至終個女仔都係咁對你!!你自已願受!!你呢種
輸打贏要無恥的行為!! 我好睇你唔起! 追唔到個女仔有乜所謂? 你都講到
個女仔咁差 !你還在這兒唱個女仔,你想點 ?你有無發現你自己講緊咩?
(六次)
佢有bf係佢自由,你係去邊位??有唔係你gf,你管咩人家電話入面係
邊個!你有無發現你自己講緊咩?(七次) ICQ 唔好搞笑啦 !! 叫人講有無
玩你, 玩叫你買電定SEND歌, 還是走去囉一舊水俾佢俾佢換銀玩, 你有得
REJECT無人唔俾你!!個女仔的愛情觀,一直係咁!!係你想得太多,對佢有幻
想!!自作多情!!未撩解就想同人拍拖!!我都懷疑你有無聽過咁多網友兄弟
講野!係你自願想同人發展!!(我唔係一個絕情既人黎..我真係做唔出呀...
我可以用一生一世時間愛佢 就算佢唔愛我都好......... 等一生都等)
你自
已講的!你講得出,就無得計較!!講過的說話你自已都當食生菜唔算數 !!你
無資格講個女仔不是! 你無資格恨她!愛她! 咁無風度同品還同人講追女?
你好唔好意思! !你話我應否信佢.....你有無想清楚問咩?! 你有無發現
你自己講緊咩?(八次)
  信唔信咩,佢都爽快答了你在ICQ!  你無過份D!!
要人答你,有唔信佢!咁你問佢有咩意思??你好差勁甚至你問佢的問題
有問題!佢當朋友同你相處的話,你就自作多情當佢係女友咁問有無玩你!
身份觀點立場完全問錯問題!佢當你朋友玩過你咩!!你接收意思能力有無
問題?你有無發現你自己講緊咩?(九次)各網友都俾了意見你!係你聽D
唔聽D!!

My heart will g講得好岩!!you really need to see hai doctor la!!!

暴龍 killer genesic

[ Last edited by genesic on 2005-7-8 at 10:35 AM ]
Originally posted by 魔術師 at 2005-7-8 04:23 AM:
關於上次請睇E到
[url]http://www.en...
咪咁傻問埋d咁既問題啦...一路以黎你地都只係朋友既關係...
係你自作多情...係你自己當正係佢男友啫...
唔好再做傻仔喇...放棄啦...搵過第二個...
唔好再講等一生都等呢d野...大把女仔好過佢啦!!!!
呢度個個都叫你放棄既...你就知啦...
你再係咁...冇人幫到你....你想繼續做傻仔比人玩既繼續中個頭埋去啦!!!
Originally posted by kakeidevil at 2005-7-8 11:02 AM:

咪咁傻...
講得好~!!激烈讚同!!!

唔好玩啦!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我應否愛落去...大家幫幫我(好心有好報)#2

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。