<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 咩心態~???
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 咩心態~???

我有個唔係好熟既同學(男格離班)
同我另一個同學拍拖(女-仲同我女朋友幾熟下)
個男既同我女朋友完全唔係熟,only知個名姐
但係個男既一同個女既分左手之後(相處唔好)
個男既就打比我女朋友話佢好hurt丫,佢好想死丫,一路講又一話喊
又話唔想同佢散丫,叫我女朋友幫下佢丫
佢又話佢晚晚都訓唔到丫
我女朋友以為佢好慘,約左我都話要去開解佢wow(頂佢,左住我)
呢個動作仲係維持左幾日
個男既日日講下講下都係到喊,如是者過左3日
佢又打俾我女朋友(係咩事都無好開心),話佢聽我已經放底左la,已經又同另一個人一齊la
(我心諗:你以前要生要死又話點點點愛佢又點,e家咁都得既?最衰係左住我lol)
(我同我女朋友成3年,間中有幾次炒大獲,我成個月都唔想見人,淨係好辛苦咁擺左係心到成個月,放唔底,結果我地都解決左^^)
點解d人係可以下一秒已經鐘意第2個,無感情ga咩?一波未平又可以一波ga???
咩心態??
(本人中5,中2拍拖到e家,可能我唔識野la,但係我唔知點解佢地可能咁ga law~)
[quote]Originally posted by stevenltk at 2005-7-21 03:42 AM:
我有個唔係好熟既同學(男格離班)
呢個世界個個都吾同,你既愛情觀係專一,吾代表人地抱住逢場作戲,遊戲人間既態度去拍拖就係反面,反正佢又無對個女仔吾住,最多米只能話佢愛得吾夠深,無問題丫
反而我覺得,佢哥幾日成日搵你條女,訴苦我就覺得未必拉(以佢甘快可以同第二個一齊呢點黎睇),反而覺得佢可能係借d意想同你條女有d野就真(扮可憐,好多男仔都鍾意用,尤其對母愛氾濫既就好用),比著我係你,我會小心d呢方面好過
佢破左條女處,之前又因為覺得佢條女鐘意第2個
就反面,係咁唱佢lol,有對佢唔住丫,唔係無丫
可能新呢個女仔好好令佢忘記左之前o個個law
你思想太守舊XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-7-22 01:25 AM:
你思想太守舊XDD
這不是壞事
你思想太守舊XDD
可能新呢個女仔好好令佢忘記左之前o個個law
可能係la,我個腦好落後
我覺得同條女一齊已經係有好大既責任,一定唔可以對佢唔住,唔可以玩玩下
所以我同個女仔一齊之前會好好咁考慮清楚2個人,再作打算
我暗戀左我條女一年追到手,我地都傾左3,4 個月msn
所以我係12歲開始到e家
4年~

[ Last edited by stevenltk on 2005-7-22 at 05:38 AM ]
Originally posted by stevenltk at 2005-7-22 05:31 AM:

我覺得...
16歲卜卜脆-w-
而家d女個個都玩玩下,邊個同你玩真感情
唔好執著喇,讀完書慢慢玩
你有time
Originally posted by stevenltk at 2005-7-22 05:31 AM:

我覺得...
其實我同你既諗法一樣
不過都係人大左先至識咁做,咁諗
難得你咁細過就識咁樣,叻仔
其實d女玩玩下為d咩呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 咩心態~???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。