<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知點做
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 唔知點做

if有個女仔~~~你好愛佢~~~but佢唔接受你~~~佢唔接受你既"諒""欣"係佢想一心一意咁讀書~~佢友冇話唔 love 你~~~咁你地認為我should 點 做呀????????
Originally posted by john199276 at 2005-7-23 11:38 PM:
if有個女仔~~~你好愛佢~~~but佢唔接受...
但通常以"學業"為拒絕理由..大機會佢完全對你冇FEEL...

但BRO.有冇D咩DETAIL野可講多少少....甘其他BRO.先可一同理解分析.....
if有個女仔~~~你好愛佢~~~but佢唔接受你~~~佢唔接受你既原因係佢想一心一意咁讀書~~佢又冇話唔 love 你~~~咁你地認為我should 點 做呀????????

你係好愛佢定好鍾意佢先,如果你地未拍過拖唔應該稱得上愛喎!重有你幾大呀?我睇你D文筆應該重好細個喎,如果係的話,咁個女仔又真係冇錯丫!
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-23 11:42 PM:

但通常以"學業"為拒絕理由..大機會佢完全對你冇FEEL...

但BRO.有冇D咩DETAIL野可講多少少....甘其他BRO.先可一同理解分析.....
樹都過左黎?你都睇得明?
Originally posted by william303 at 2005-7-23 11:47 PM:

樹都過左黎?你都睇得明
點解我會唔明~=.="
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-23 11:58 PM:

點解我會唔明~=.="
大家都後生過 @@"

要睇個女仔性格同當時環境, 不過好同意如果當男仔女仔都細, 睇定d先會好d.
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-24 12:06 AM:

大家都後生過 @@"

要睇個女仔性格同當時環境, 不過好同意如果當男仔女仔都細, 睇定d先會好d.
對...所以ASK有冇多D DETAILS野~~
excuse lor....um....佢有無講大話就吾知,但係好明顯佢係想ban你姐,但係真好假好,好難話佢係米對你完全無feel,呢度好多bros都知,有時d女仔第一次拒絕你可能係其他原因,例如佢怕,因為佢都吾清楚你係咩人之類哥d,你真係愛佢的話,你就go ahead la.或者你可以試下做fd先既,慢慢有機會再表白拉
very simple,你未夠attractive呀......强化一下自己先再去馬啦~!分分鐘到時人追返你轉頭添呀,唔駛心急喎~ ^^
有一d 女仔好少會直接同佢講話唔love邊個邊個..........

但係如果d女仔係好受個男仔通常都唔會搵藉口或理由黎say no.........

有d女仔同a君講完要讀書.......一星期後就已經同 b君一齊.............

等得既.......你唯有等下佢答覆lor.........或者再用心d去追佢lor......
一係就轉目標........

又或者一路等佢.......一路搵其他目標...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。