<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 18:35:% w" o/ ^3 ?, w3 c8 G" C! f
2 m$ q# o3 c1 H- L# g* X& S' I
岩岩入見到你係#65550 而家又唔係既
/ r, J* }5 X2 H7 T" _7 E
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:35 PM:; e+ E+ v9 y" x* Z% Y; X" o7 F
我訓, bye
7 N. q( d. L4 v0 s: z# y+ jbye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 18:36:, P# ^. n; u" {8 f; j# _$ r4 x3 W
我都閃陣先, 拜拜 all
4 Y) R+ Y( Z  f
88~00
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:36 PM:
; ~" r0 ^' H$ g+ Z" ~我都閃陣先, 拜拜 all
- P# o( V8 A/ _6 a6 k- q
bye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
拜拜00仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 18:37:0 V2 d/ |3 O+ g2 Q+ y. i# o7 s

" D. O; e& ]! a) X5 u
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
  V" v, K( B3 s
1 a/ {8 D" o4 J9 d! x; D% e
: I  x3 z& ]4 Y# r7 @6 c
[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-17 at 06:40 PM ]
Originally posted by michael86 at 2005-8-17 06:37 PM:
& T8 F1 w) R# E2 c$ C; a. i; ?5 _# t4 ?, ~. s4 C

5 S: b5 H2 @" ?' p' d: w# q下?都未
$ B" q6 g+ R- i! B. Q  m改番
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:38 PM:; j/ [$ ?4 D5 E. J, M& m8 D1 I
1 z# ]: b& e+ ~( ?( V( i( b! N
/ h8 B# `7 ^8 w& V做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:39:
+ c6 S8 ]+ }8 N+ h/ i/ ]& [
- z+ H1 E6 S! p1 U做咩
+ v* k9 y+ ?1 \6 H$ r
冇野呀
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:40 PM:
* ?! }; M% `9 s1 U2 T) {/ ]5 C4 D$ e# F3 I: ~, [
冇野呀
; r/ I" a3 `+ O/ T/ _! g% c
哦.....
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。