<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:54 PM:
* L+ W9 e1 ?) H9 Z, G% w遲左tim~
* L3 Q" \5 w6 L! rhi  瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
又過一頁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
msn?
Originally posted by crap at 2005-8-17 18:58:
0 z- n( V7 l* o7 K1 [" b0 `9 g第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
0 O" j" y$ L, Y8 z
hi~蟹少# p. N1 u- S& h$ E" D& Y( Y
4 x2 \/ E* n# N+ ~( f' Z4 o
我地做左3朝元老喇~.~
Originally posted by crap at 2005-8-17 06:58 PM:2 W3 T# _2 e2 E% V; r6 H
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
/ c+ S5 `7 P! q: a) e; X9 M# }6 d
hi  crap
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 18:59:& k5 K, J- J+ E+ N/ {* t6 y
msn?
% }( I+ F. O/ Q( L, c# G
hi~比比
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:
! K" V7 |* _/ @. i" u' d! F
' t1 f& P' D2 [# a8 qhi~蟹少
$ s4 n. @) [& d( O6 d/ Y
0 O3 m8 b8 e0 F$ ~% t: }我地做左3朝元老喇~.~
# O& D5 e4 {1 w2 r
咁我呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:59 PM:9 Q+ I$ W+ A$ |' A
msn?
. e  E$ x1 R# E! a, U3 J
???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:02:
3 g" X% b* G9 d& w4 W. f) I
9 ?/ s( U/ \% M$ D7 g咁我呢
( i- u" N9 x. Z
你.......一朝都冇=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:
" O% O4 v3 i7 ]" h$ u- b( u+ a% A+ c6 W( Y0 X# h( i# N
你.......一朝都冇=.="
- Q: d4 @& W& Y6 y5 }, u9 ?
唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。