<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 各位幫幫我啦!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by talesai at 2005-10-2 10:33 PM:
各位幫幫我啦!!!我唔知點做好!!!
我...
你中唔中意佢先 ???

定係橫財就手???
如果你係真心鐘意佢嘅話...
快D行動啦! 手快有...手慢冇呀!
似乎女仔已經明示暗示左,等緊你,睇你想點
Originally posted by talesai at 2005-10-2 10:33 PM:
各位幫幫我啦!!!我唔知點做好!!!
我...
我試過同CASE...不過她只當我好好朋友/哥~~~~~

不過我從未諗住追佢...因她不是我杯茶....
Originally posted by Rika at 2005-10-5 03:26 PM:
似乎女仔已經明示暗示左,等緊你,睇你想點
同意。身體語言勝於一切,至於最後一步一定要靠你自己.......睇你啦,男人~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-5 06:33 PM:

同意。身體語言勝於一切,至於最後一步一定要靠你自己.......睇你啦,男人~
身體語言勝於一切,點解咁講
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-5 07:33 PM:

身體語言勝於一切,點解咁講
因為小弟相信個女仔喺行為上已經做咗好多暗示比talesai,只不過talesai唔察覺又或者唔敢肯定而己........好多時侯人都係當局者迷咖喇,唔通要埋人哋女仔開到口先confirm咩~
所以talesai點都要比番d signal 等個女仔知咖,至於表白時間就自己handle 啦~
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-5 12:40 AM:
快d表白,仲等乜野

轉彎抹角最無謂
agree

你post得出黎問, 我估你對佢係有意思, 快d表白la

但係提醒你一樣野, 係表白就要快
如果你拖得太耐都仲未表態, 個女仔可能會覺得唔知你想點
會覺得同你一齊冇安全感
又如果佢係爽朗性格的一類, 一旦決定stop
你就好難返轉頭
親身經歷, 希望bro唔好重滔覆轍
miss 左一個得來不易的機會
快d表白 !!!
唔好等la
我就係遲疑左先失去一段感情......
我覺得條女係玩野多囉
愛機-高達RX-78
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 各位幫幫我啦!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。