<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » HA~到我有問題~有冇人為我解答
返回列表 回復 發帖
個女仔應該對你有意思!
這句xxx不是你女朋友?
如果真是喜歡人.就行動~
我又無gundam甘肯定,我覺得一半一半拉
甘反正你無女友,佢無男友的話,米去馬試下咯,只少我覺得佢肯定吾會討厭你先拉
補充第三類可能性:或者因為你地比人傳得太利害,佢覺得煩,又吾知你對佢係米有野,所以叫你停止哥d對佢好既行為咯,話你有女友呢句,我覺得係順手試探埋姐
你夠胆的話,可以玩激d,真係同另一個女仔(佢以為同你一齊哥個),搞得親密少少(要控制得好喎,過火就仆街架拉),如果佢會講悔氣說話,甘就九成九對你有野咯
佢又冇避我wor~~我約佢食早餐, 佢都肯~
有晚佢諗住唔訓, 我叫佢去訓, 第2朝叫聲佢, 佢都肯去訓
but 其他fd 叫佢食早餐佢都肯的......

but 而家我同佢要保持距離, 因為有d煩友o係到煩~
我同佢講左話要保持距離同原因, 佢都好樂意bor~佢話咁遲下先lor.........

[ Last edited by yeahchan on 2005-11-2 at 11:30 PM ]
忽然好想加分...........
去馬啦,唔去真係會後悔的~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by at 2005-11-2 22:04:
我又無gundam甘肯定,我覺得一半一半拉...
咪濟呀! 會反感架! 到時知道係咁又點? 由頭再來呀? 已經PK左鍾點去呀! 倒不如依家去馬咪仲好! 至多咪PK!但起碼仲有個好印象呀!  但如果對方真係有野,你攪衰左個形象仲點去呀。
網上身份誰不『機密』?
多謝各位
Originally posted by yeahchan at 2005-11-2 22:34:
我同佢講左話要保持距離同原因, 佢都好樂意bor~佢話咁遲下先lor.........
俾多少少信心你,佢講呢句就9成9有野! 女仔佢絕人唔會咁留條尾的。 通常會話:『有乜須要,你唔好攪咁多野就得!我地根本無野!』

所以佢咁講『遲下先lor.........』。就表示有將來!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-3 12:17 AM:

俾多少少信心你,佢講呢句就9成9...
HEEE^^ 咁我咪可能有行囉?!
Originally posted by yeahchan at 2005-11-3 00:33:

HEEE^^ 咁我咪可能有行囉?!
yes, 去啦! 無乜損失! 頂多就失敗! 但機會成本好低!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-3 12:37 AM:

yes, 去啦! 無乜損失! 頂多就失敗! 但機會成本好低!
econ~~~~
我會去呀~~but 遲下先, 因為岩岩識左冇耐ja~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » HA~到我有問題~有冇人為我解答

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。