<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-19 14:06:

我想巴賽贏﹐但如果輸分拒又贏既...
draw
EF小人物

Originally posted by 清揚 at 2006-4-19 01:43 PM:
今晚潛艇入水~!
yeah ~
你估Henry打完後去向如何 ?
Originally posted by fantesticming05 at 2006-4-19 15:54:

yeah ~
你估Henry打完後去向如何 ?
兵工廠
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-19 02:06 PM:

我想巴賽贏﹐但如果輸分拒又贏既...
一係球隊嬴波, 一係自己嬴分, 好似係我講架喎
阿記都冇開, 你當我明燈咩
Originally posted by 清揚 at 2006-4-19 05:35 PM:

兵工廠
佢話世界盃前講留唔留隊, 擺明就係想睇arsenal有冇盃攞啦
我睇好佢今晚嬴波
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-19 01:01 PM:

4:4 哇!!!

真係打埋聽日先分勝負
同我之前估計o既一樣...
佢嬴 fg%, ft%, to
你嬴 ast, stl, blk
不過見佢簽左d人返黎又要bench有d可惜, 你就咁岩有3個冇得打

我o係另一邊都嬴左冠軍喇
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-19 19:29:

同我之前估計o既一樣...
佢嬴 fg%,...
啲人簽番嚟好有用嫁,起碼佢依家唔敢抽起晒啲 G 同我搶 REB 先啦,仲有你有無留意啲比賽時間呀 ......

原先諗住用 T. Lue 簽埋 F. Elson (Den - C) 返嚟多個人調動,
點知今日鬼死咁忙 miss 咗,如果聽日真係輸幾個 reb 嘅就真係瞓唔著
我掛住對 terryjog, 都冇留意 in deep
俾老細叫咗去傾嘢,返到嚟見啲 REB 唔多夠數
諗住調番 S. Marian 出嚟搏一鋪,點知已經 10:03
未開波已經 block 咗唔俾轉人
今次真係死唔眼閉
diaw 冇出, 出 marion

排錯陣, 輸左俾kobe, 得6-3

[ Last edited by 艾力克 on 2006-4-20 at 11:41 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。