<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-10 02:04:

爸打結婚,更係要賀一賀佢啦你都要做下野啦
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 02:03:
我就覺得好無謂,門面嘢之嘛~~
其實有d唔明,點解擺三日呢?
一日擺男家,一日擺女家,仲有一日係...?

講真,唔好話係你,我都覺得好無謂,
不過個主人家可能覺得一生人一次,佢覺得值都冇計
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 02:07:
同佢喺EF賣廣告~~~
不如叫佢未來老婆班姐妹團上黎仲好啦,
我地做貓貓既網上兄弟團
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 02:15:
no~
(全係女家)一日係親屬、一日係老豆公司上下同生意夥伴、一日係朋友..........+.+""

(男家喺las vagas擺...........搞埋我.........=.="" )

呢~中呀左仔,我媽咪就係講呢句 "得一生人一次,冇所謂啦~" >.<""
(重未計手飾婚紗禮服雜費honeymoon......... )  
不是嘛,有冇識咁多人呀,仲要只係女家=.="

las vagas!?你舅仔開賭場嫁?唔怪得咁有啦
Originally posted by d228216 at 2006-1-10 02:19:

通天 fever, 賓客請哂假玩足三日........
連玩三日,到第四日,d人仲有冇命返工呀
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 02:27:
有呀............=.=""
我妹夫屋企真係開賭場同娛樂城咖~
嘩即係一個金礦$_$
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 02:30:
其他人我就唔知...........我就死咁滯~
咁樣玩法,邊個都死啦
Originally posted by d228216 at 2006-1-10 02:36:

wooooooo, 送返 廾皮美金 泥碼 做個紀念.........其實用梨吹水....作大話o係拉記輸淨 20皮, 如何返身經歷..........諞取少女芳心-------------一流
幾好計喎,阿d深藏不露下
Originally posted by garycheung at 2006-1-10 02:47:

呢d男人先唔會偷食
呢d男人偷食左都冇人知就真啦
Originally posted by garycheung at 2006-1-10 02:56:
:cool::cool::cool:
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 02:57:
又係喎................
不過我細妹都唔係善類,同我性格差天共地~
不過如果佢係d咁既人,
boy兄你都應該睇得出既:cool:
(狐狸終於都係有尾的)

當然唔排除佢都係係一個好男人啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。