<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-13 12:04 AM:

好難咩?
其實未試過
想試好耐, 但仲未諗到計仔
BOYDWAN兄有冇咩好橋
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-13 12:20 AM:

哈哈哈哈~~~~

我...........我唔識噃~
唔好收收埋埋bor~
過兩招俾我丫~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-13 12:25 AM:

睇場合喎要.....
唔同場合,方法唔同咖~
咁牙...我唯有試下先, 有咩問題困難再請教BOY兄你啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-13 12:28 AM:

你打算去乜地方先?
我冇乜地方得揀...
最多都係機鋪/商場/街
遲下諗住落老蘭見識見識
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-13 12:36 AM:

機鋪? noway~
商場?  better than none~
街?  good choice but not your level yet~

老蘭....................good~
機鋪 <壞人?
老蘭 < suitable for my level ?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-13 12:47 AM:

no
機鋪 = 有鬼靚女咩~ 有都有boyfriend 陪啦~
老蘭 = 佢地會溝返你轉頭~
BOY兄唔係講過有boyfds既都可照溝無誤咖咩~?

老蘭 > 有"小朋友"會溝我~? 定係"姐姐"都會溝我呀
我呢d小朋友,去到會唔會得我自己一個坐埋一邊飲橙汁冇人理咖

[ Last edited by ianiankuan on 2006-5-13 at 12:52 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-13 03:03 AM:

哈~ 邊個話笑佢?
真係分分鐘work 咖,我就試過work喇~
咁出沒呢d地方應該係自己一個定一班人去咖~?
好!我決定左喇!
要識補習班個女仔!

我諗到既計得
1_次次坐佢隔離
2_問佢借呢樣借果樣
3_跌筆 跌去佢果邊 叫佢幫我執 再等佢唔覺意放支筆去佢筆袋

各位高手可唔可以就住我d 屎到冇人有既橋俾下意見呢
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-15 05:25 PM:

你點呀,"潛水員"md?:...
BOY 兄既溝唔到 應該就唔會係能力方面有問題

肯定係有其他野限制住 所以先溝唔到喇
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-16 12:24 AM:

md,"handle" 同 &...
咁要點先可以做到呢個地步呀~?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。