<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-29 02:42 AM:

事實係佢受喇~
"以退...
我都想佢受呀....

岩岩sd左, 希望會有個好既回覆...

唔該 boy兄
BOYBOY

佢話『我要離開你唔到你唔俾.你冇咁大能力』

點算..........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-29 01:53 PM:

乒乓波原理,有交有接............
覆了。唔該哂boy兄... 冇左你我一定發哂矛 唔知會回佢d乜

其實用sms係咪一個好既辦法呢~? 用電話親口講會唔會好d~?

而家咁既情況仲繼唔繼續 sd sms 俾佢好~? 我覺得sd 好似會刺激佢咁.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-29 02:15 PM:

ian,其實你真係應該放鬆d。
...
我咁緊要可能真係太投入喇
想唔死狗都唔得啦 唉 真後悔當初做錯事
睇怕呢場最後的戰役仲要持續一段時間
希望最終打得嬴啦
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-29 02:32 PM:

精誠所至、金石為開。
你係有用心佢一定feel 到,努力啦~
除左送禮物 寄咭 sms 就冇其他辦法俾佢feel到咖喇~?

我之前諗住搵 "信鴿" 幫手
點知我個fd 話『我條女話唔幫你呀 佢地話你太衰喇』
勁 x 街
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-29 02:39 PM:

寫信咯~
逐步逐步嚟,咪心急~

得一個friend咋咩?
佢d friend 你唔識咖?
我會做咖喇

佢d fd我真係唔多識
佢係學校好少朋友...
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-29 02:49 PM:

有利有弊~

利:無咁多三姑六婆吱吱喳喳,佢無咁易受影響~
弊:無信鴿,你自己辛苦d啦~
係冇呢個『利』係度咖...

佢冇啦啦話分開,肯定係有人將 我同我移情別戀(m小姐)果個講電話既內容(話忍得佢好辛苦呀之類啦) 講左佢聽

m小姐係我女朋友個fd (表面好fd 內裡講哂粗口果d啦)
而 m 小姐 同我女朋友 有一個共同 fd (F小姐)<--佢多事到仆 x
[話說我女朋友返工果樹有條友( B生)追佢 咁我女朋友將我地分開既事講左俾 F 小姐知。 F小姐竟然將我米分開既事講俾 B生 知 仲俾埋我電話 B生 {仲有下文 BOY兄有興趣先話你知啦} ]

所以我而家要排除呢條 F 小姐既仆 x 之外,仲要冇人幫
孤軍作戰好辛苦啊
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-29 03:04 PM:

吓?!咁曲折?!
等小弟分析吓先.......................
唔該哂 boy兄 真係麻煩哂
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-29 03:30 PM:

question:

1. m小姐喺呢件事之後同你女友仲有無計傾?
2. F小姐嗰陣知唔知你同m小姐一齊?有無第一時間話比你女友知?
3. 你女友知唔知F小姐將你地嘅事,包括你個電話比左 B生?
anwer:

1. 我女友係我追緊m小姐果陣, 知m小姐講佢壞話, 好憎佢添 (佢地之前都有一段時間冇傾過計)
2. F小姐係m小姐好朋友, 應該一早知. 我女友係知我追m小姐先提出分手
3. 我話佢知佢先知.

佢今日冇sms我...情況不妙...
唔會係”哀莫大於心死”掛...

[ Last edited by ianiankuan on 2006-6-30 at 01:55 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-30 04:51 PM:

借d意話例如佢無乜乜物物,而m又會乜乜物物,所以你就錯左,其實應該開心見誠大家好好傾
BOYBOY 我呢句唔係好明. 如果我寫左佢冇而M有既, 咁咪仲會覺得係追唔到M先搵返佢囉?

而F呢條仆X 我一定會報復
要我女友憎佢照計難D F話哂佢係最FD之一
但係我都會寫係F搞喎我地 暗示佢心地唔好 (點暗示好呢)

今日寄既公仔應該收到喇佢. 唔知佢會有咩反應呢
希望可以再軟下佢添啦

仲有 佢今晚應該收到我份禮物 而且 我sd 左sms 俾佢
但係 佢都冇應我.....

[ Last edited by ianiankuan on 2006-7-1 at 02:33 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。